Dizi Fragmanları

İsimsizler 11. bölüm fragmanında Fatihe gelen kötü haber Video

İsimsizler 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden İsimsizler dizisinde bu hafta beklenmedik olaylar yaşanıyor. Fatihe gelen kötü haber ne? Yoksa Yıldız öldürülüyor mu? Soluk soluğa izleyeceğiniz yeni bölümü ile İsimsizler bu akşam Kanal Dde.

Ekranların sevilen dizisi İsimsizler heyecan dolu yeni bölümü ile kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam yayınlanması beklenen İsimsizler 11. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Dizide Fatih, Virankayayı hain örgütten temizlemeye kararlıdır ve sonuna kadar bu mücadeleyi devam ettireceğini belirtir. Fakat örgüt Fatihi bu yoldan geri döndürmek için masum insanları, Fatihin yakınlarını hedef almaya başlar. Olcayın tüm çabalarına rağmen Yıldız zorla kaçırılır ve akıbeti belli değildir. Fatihe gelen kötü haber ne?

Yapımcılığını Barakuda Film ve Es Film’in, yönetmenliğini Osman Kayanın üstlendiği yapımın başrollerinde, Uğur Güneş, galip derviş ve Algı Eke’nin yanı sıra Bülent Alkış, Musab Ekici, Volkan Keskin, Sedat Mert, İlayda Çevik, Çağkan Çulha yer aldığı İsimsizler merakla beklenen yeni bölümüyle 5 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00de Kanal Dde!

İSİMSİZLER 11. BÖLÜM ÖZETİ

İsimsizler’de bu hafta Berfin kardeşi Dicle’yi almak için her yolu denemektedir. Son bulduğu çare ise Fatih’i can evinden vurur. Örgütün kurduğu kumpasın birinci adımı atılmış, Fatih açığa alınmıştır. Yerine gelen vekil kaymakam, Savcı Zeki’nin bir adamıdır. Virankaya üzerindeki hain planlarını güç birliği yaparak uygulamaya sokarlar. Fatih’in makamında olmaması en büyük avantajları olur.

İSİMSİZLER 11. BÖLÜM FRAGMANI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir