Yeni Xiaomi Mi Notebook özellikleri ortaya çıktı

19.08.2021
74
Yeni Xiaomi Mi Notebook özellikleri ortaya çıktı

Yeni Xiaomi Mi Notebookun özellikleri ortaya çıktı Çinli üretici Xiaominin yakında piyasaya süreceği yeni dizüstü bilgisayarı detaylandı. Yeni Mi Notebookun teknik özellikleri internete sızdırıldı.

Xiaominin 26 Ağustostaki etkinliğine sayılı günler kala şirketin yeni dizüstü bilgisayarının detaylı teknik özellikleri intenrete sızdırıldı.

Kaynakların aktardığı bilgiye göre yeni Xiaomi Mi Notebook, Şubat ayında Çinde çıkış yapan RedmiBook Pro 15in yeni bir isimle piyasaya sürülmüş versiyonu olacak.

Dizüstü bilgisayar 3.2K çözünürlük ve 90 Hz tazeleme oranına sahip 15.6 inç ekran taşıyacak. Ayrıca 11. Nesil Intel Core işlemcilerle güçlendirileceği bildiriliyor.

Yeni Mi Notebookun NVIDIA GeForce MX450 ekran kartı, 16 GBa kadar RAM ve 512 GB SSD depolama birimi ile sunulacağı da gelen haberler arasında.

Yeni Xiaomi Mi Notebook detaylandı
100W şarj özellikli batarya
Cihazda, Wi-Fi 6 ve Bluetooth 5.1 teknolojileri yer alacak. Ayrıca Thunderbolt 4 arayüzü desteği, USB Type-A, USB Type-C, HDMI bağlantı noktaları, 3.5 mm kulaklık girişi, 720p web kamerası ve güç tuşuna entegre parmak izi tarayıcısı ile gelecek.

Dizüstü bilgisayarın 100W şarj özellikli 70 Wh batarya içereceği belirtiliyor. RedmiBook Pro 15in Çindeki başlangıç fiyatı 700 dolar. Xiaomi Mi Notebookun nasıl bir fiyatla sunulacağı ise henüz bilinmiyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.