Windows 11 hesap makinesi ekran kaydetme ve posta uygulamalarını aldı

14.08.2021
97
Windows 11 hesap makinesi ekran kaydetme ve posta uygulamalarını aldı

Windows 11, güncellenmiş hesap makinesi, ekran kaydetme ve posta uygulamalarını aldı Windows 11de yer alan standart Microsoft uygulamaları güncellendi. Hesap makinesi, ekran kaydetme ve posta uygulamaları yeni tasarıma uygun hal getirildi.

Windows 11de yer alan bu uygulamalardaki değişikliklerin minimum düzeyde olduğu ve Windows 11in genel stilini takip etmek için küçük tasarım iyileştirmeleri içerdiği belirtiliyor.

Posta ve Takvim uygulamalarının artık daha yuvarlak köşeleri var. Bilgisayarda hangi modun bulunduğuna bağlı olarak, uygulamaların renk şeması da değişiyor. Yani sistem koyu moddaysa bu uygulamalar da karanlık moda bağlı şekilde koyu bir hale geliyor.

Hesap Makinesi yeniden yazıldı
Win + Shift + S klavye kombinasyonu, Windows 11de ekran görüntüsü almanın kısa yolu olacak. Bu tuşlara bastıktan sonra, Makas aracı çerçeveyi kırpmak için düzenleme menüsünü açacaktır.

Hesap Makinesinde artık sistem genelindeki temadan farklı olacak bir tema ayarlayabilirsiniz. Ayrıca Microsoft, Hesap Makinesi uygulamasını C# dilinde yeniden yazdı. Böylece daha fazla geliştirici, GitHubda aracın geliştirilmesine katkıda bulunabilecekler.

Microsoft, yeni nesil işletim sistemi Windows 11i 24 Haziranda tanıtmıştı. Bu yeni sürüm, yeni bir tasarım, oyuncular için iyileştirmeler ve güncellenmiş bir uygulama mağazası getirmişti.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.