Ünlü video oyun analistinden PlayStation 4 sahipleri için güzel haber

16.08.2021
71
Ünlü video oyun analistinden PlayStation 4 sahipleri için güzel haber

Ünlü video oyun analistinden PlayStation 4 sahipleri için güzel haber Video oyun, sosyal medya, dijital medya ve elektronik analisti olan Michael Pachter, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda PlayStation 4 sahipleri için güzel bir haber paylaştı.

Her nesil geçişinde bildiğiniz gibi oyuncuların aklında iki soru oluyor. Yeni nesil oyunları ne zaman gelecek, eski nesil konsola daha ne kadar oyun gelmeye devam edecek? PlayStation 5e gelen oyunlar konusunda kullanıcılar biraz mutsuz olsa da PlayStation 4 sahipleri bir süre daha mutlu olacak gibi duruyor.

PS4ü Yakın Bir Dönemde Görmezden Gelemezler
Video oyun, sosyal medya, dijital medya ve elektronik analisti olan ünlü isim Michael Pachter, geçtiğimiz günlerde bir röportaja katıldı ve PlayStation 4/5in gelecekteki durumu hakkında konuştu. Pachter, verdiği röportajda PlayStation 4 sahiplerini sevindirecek bir haber verdi. Söylediğine göre Sony eğer para kazanmak istiyorsa yakın zamanda PlayStation 4ü görmezden gelemez.

Michael Pachter Bir oyundan para kazanabilmeleri için önce yeterli sayıda konsol satmaları gerekiyor. Bu yüzden PlayStation 5in satışları istedikleri seviyeye gelmeden PlayStation 4ü görmezden gelemezler. Bu yüzden 2023e kadar PlayStation 4e oyun çıkaracaklarını düşünüyorum. dedi.

Aslında yapılan resmi açıklamalara baktığımızda da PS5e özel olması beklenen birçok büyük oyunun PS4e de geleceği açıklandı. God of War, Horizon ve Gran Turismo buna örnek diyebiliriz. Ancak yine 2023e kadar destek olması biraz uzun ki burada büyük ihtimalle çip krizinin sebep olduğu stok sıkıntısı devreye giriyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.