PlayStationın sevilen oyunu Marvels Spider-Man 20 milyonun üzerinde satmış

18.11.2020
80
PlayStationın sevilen oyunu Marvels Spider-Man 20 milyonun üzerinde satmış

2018 yılının sevilen oyunlarından biri olan PlayStation 4 özel oyunu Marvels Spider-Manin çıkışından bu yana ne kadar sattığı açıklandı. Verilerin içinde PS5 satışları bulunmuyor.

Yayıncılığını Sony Interactive Entertaintmentın yaptığı, geliştiriciliğini ise Insomniac Gamesin yaptığı 2018 yılında PlayStation 4e özel olarak yayınlanan Marvels Spider-Manin satış sayısı açıklandı.

Açıklanan sayı sadece PlayStation 4ten elde edilen sayı. Ayrıca oyun, bildiğiniz gibi remastered sürümü ile de geçtiğimiz günlerde PlayStation 5 için yayınlandı. PlayStation Global Pazarlama Lideri David Bull, LınkedIn hesabı üzerinden oyunun 20 milyondan fazla sattığını yazmış.

Bu sayı Sony veya Insomniac Games tarafından onaylanmış bir sayı değil ancak Marvels Spider-Manin Ağustos 2019 tarihinde 13 milyon sattığı açıklanmıştı. Bu yüzden büyük ihtimalle bu sayı doğru.

Marvels Spider-Manin hem remastered sürümü hem de bağımsız olarak satılan Miles Morales DLCsi de PlayStation 4 ve PlayStation 5 için geçtiğimiz günlerde çıkışını gerçekleştirmişti. İki oyunun da her ne kadar eksikleri olsa da gayet başarılı oyunlar olduğunu söylemek gere.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.