Nvidia olay yaratan GeForce Now sızıntısı hakkında açıklama yaptı

15.09.2021
100
Nvidia olay yaratan GeForce Now sızıntısı hakkında açıklama yaptı

Nvidia, olay yaratan GeForce Now sızıntısı hakkında açıklama yaptı Geçtiğimiz günlerde GeForce Nowın veritabanında birçok PlayStation oyununun PCye geleceğine dair bilgiler görülmüştü. Nvidia konu ile ilgili açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde sizlere aktardığımız gibi GeForce Nowın veritabanında PlayStation oyunlarının birçoğunun PCye geleceğine dair bir liste açığa çıkmıştı. Yalnızca PlayStation oyunları değil bazı Nintendo oyunları ve henüz tarihi açıklanmayan bazı oyunlar da görülmüştü. Bu olay yaratan konu hakkında Nvidiadan açıklama geldi.

Sızdırılan Liste Bir Anlam İfade Etmiyor

Olayların ardından Wccftech, Nvidiadan yetkili bir isme ulaşmışlar ve konu hakkında bir açıklama istemişler. Nvidia sözcüsü ise listenin yalnızca test için kullanıldığını, listede bulunan oyunların bir anlam ifade etmediğini aktardı. Ardından da bahsi geçen liste silindi.

Listeye inanmak zaten bir hayli güçtü ancak listedeki God of Warun PCye gelme ihtimali yüksek olduğu için birçok oyuncuyu sevindirmişti. Ancak dediğimiz gibi yakın zamanda PS5 özelinde çıkan oyunların PCye gelmesi bir hayli zor duruyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.