Netflix Alman görsel efekt şirketi Scanline VFXi satın alıyor

24.11.2021
76
Netflix Alman görsel efekt şirketi Scanline VFXi satın alıyor

Netflix, Stranger Things gibi birçok yapımın görsel efektlerini yapan Scanline VFXi satın alıyor Popüler çevrimiçi medya hizmetleri sağlayıcısı Netflix, Stranger Things gibi yapımlarda yer alan Alman görsel efekt şirketi Scanline VFXi satın alacağını duyurdu.

Netflix, Münih merkezli görsel efekt stüdyosu Scanline VFXi satın alıyor. Şirket, ne kadarlık bir miktara anlaşıldığını duyurmazken, anlaşmanın 2022nin ilk çeyreğinde tamamlanmasının planlandığını belirtti.

1989 yılında kurulan Scanline, daha önce birçok Netflix yapımında yer almıştı. Stranger Things, Cowboy Bebop, Dont Look Up ve The Adam Project stüdyonun Netflix ile birlikte çalıştığı projeler arasında yer alıyor. Buna ek olarak stüdyo Netflix dışında; Game of Thrones, Black Widow, Black Panther, Iron Man 3, Captain America ve Captain Marvel gibi dev yapımlarda da yer alıyor ve ne denli önemli bir görsel efekt stüdyosu olduğunu gösteriyor.

Netflix tarafından yapılan açıklamalarda, The Batman, The Flash ve Black Adam gibi yaklaşan projelerde de çalışan Scanlineın bağımsız bir şirket olarak çalışmaya devam edebileceği ve mevcut çalışmalarında bir değişiklik olmayacağı ifade edildi.

Netflixten Amy Reinhard da yaptığı açıklamalarda Scanlineın alanında ne denli uzman olduğunun farkında olduklarını belirtti: “Kullanıcılarımıza son teknoloji görsel efektleri sunmak için bu tarz stüdyolara güvenimiz tamdır. Scanline da sınırları zorlayarak bu teknolojileri bize sağlayacaktır.”

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.