Daha düşük fiyat ve büyük ekranla iPhone 14 serisi gelebilir

25.06.2021
73
Daha düşük fiyat ve büyük ekranla iPhone 14 serisi gelebilir

Daha düşük fiyat ve büyük ekranla iPhone 14 serisi gelebilir Yeni iPhone modelleri konusunda tutarlı tahminler yapan Ming-Chi Kuo, uygun fiyatlı iPhone modellerinin 900 dolardan düşük olacağını, büyük ekran ve ekran altı TouchID ile geleceğini söylüyor.

Appleın gelecekte yapacağı planlar konusunda oldukça tutarlı tahminler yapan Ming-Chi Kuo, Appleın yüksek modellerinde gördüğümüz 6.1 inç ve 6.7 inç ekran boyutunu, gelecek yıl iPhone 14s ve diğer uygun fiyatlı modellerde görmeyi beklediğini açıkladı.

Kuo ayrıca, 6.7 inçlik uygun fiyatlı modelin 900 dolardan daha düşük bir fiyata çıkacağını öngörüyor. Şu anda Appleın tek 6.7 inç telefonu olan iPhone 12 Pro Max, 1.099 dolar fiyatından satılmakta.

Appleın büyük ekran içeren iPhonelarını daha erişilebilir hale getirmenin yanı sıra gelecek yıl çıkacak modellerin, ekranın altına konumlandırılan parmak izi sensörlerine sahip olmasını da bekliyor. Apple kimlik doğrulaması için FaceIDyi zorunlu kılmaya başladı ve en son çıkan iPhonelarda artık parmak izi okuyucular bulunmuyor. Bu yılın başlarında Apple tarafından tespit edilen patent başvurusu, teknoloji devinin ekran altı TouchID teknolojisi geliştirdiğini gösteriyor.

Üst düzey modellere kamera yükseltmesi
Kuo, Appleın sunduğu ekstra özelliklere sahip olmak isteyen kullanıcılar için, üst modellerin 48 megapiksel geniş açılı kameraya sahip olacağını söyledi. Bunun yanı sıra yeni iPhone ailesinin 5.4 inç iPhone Mini içermeyeceğini, sebebinin ise iPhone 12 Mininin iyi bir satış yapmadığını, modelin üretiminin Apple tarafından yılın ilk 6 ayına kadar kesildiğini, sonraki aylarda ise üretimin yüzde 70 oranında daraltıldığını söyledi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.