Apple Mammoth ticari marka tescilini yeniledi macOS Mammoth yolda

11.12.2021
77
Apple Mammoth ticari marka tescilini yeniledi macOS Mammoth yolda

Apple, Mammoth ticari marka tescilini yeniledi: macOS Mammoth yolda Apple, 2022de Mammoth adlı yeni bir macOS sürümü yayınlayabilir. Şirket, bilgisayar işletim sistemleri için daha önce elinde bulundurduğu “Mammoth” ticari marka tescilini yeniledi.

Teknoloji devi Apple, 2022de kullanıma sunulacak macOS sürümü üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, bilgisayar işletim sistemleri kategorisi için kullanmayı planladığı “Mammoth” ticari markasını yeniledi. Bu da macOS 13ün Mammoth olarak adlandırılabileceği anlamına geliyor.

Ticari marka tescili Yosemite Research LLC isimli yan kuruluş tarafından gerçekleştirildi. Apple daha önce bu paravan şirket üzerinden Yosemite, Sierra, Mojave, Catalina, Big Sur ve Monterey dahil olmak üzere macOSun çeşitli sürümlerinin isimlerini de tescil ettirmişti.

Mammoth neyi ifade ediyor?
Mammoth ismi muhtemelen Kaliforniyanın Sierra dağlarındaki kayak merkezi kasabası Mammoth Lakese atıfta bulunuyor. Yosemite Research LLC, Mammoth ticari markasını kullanım haklarını ilk olarak 2013ün Aralık ayında almış ve birkaç kez yenilemişti. Ticari marka tescili son olarak 16 Kasım tarihinde uzatıldı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.