Amazonun yüksek bütçeli fantastik kurgu dizisi Zaman Çarkı yayınlandı

20.11.2021
74
Amazonun yüksek bütçeli fantastik kurgu dizisi Zaman Çarkı yayınlandı

Amazonun yüksek bütçeli fantastik kurgu dizisi Zaman Çarkı yayınlandı Amazonun Yüzüklerin Efendisi dizisi dışında bir diğer büyük projesi olan The Wheel of Timedan ya da Türkçesi ile Zaman Çarkı Prime Video üzerinden yayınlandı.

Amazonun Yüzüklerin Efendisi dizisinden sonra güvendiği bir diğer yapım olan Robert Jordanın aynı isimli fantastik roman serisinden uyarlama The Wheel of Time dizisi sonunda yayınlandı.

Dizi şu anda ilk üç bölümü ile Prime Videoda erişilebilir durumda. Diğer bölümler haftalık olarak yayınlanacak. Dizinin yaratıcılığını Rafe Judkins üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Rosamund Pike, Kae Alexander, Naana Agyei Ampadu, Pasha Bocarie, Barney Harris, Johann Myers, David Sterne, Marcus Rutherford ve daha birçok isim bulunuyor. Dizinin konusunu ve fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Zaman Çarkı Fragmanı

Sadece kadınların sihir yapabildiği destansı bir evrende geçen hikâyede, Aes Sedai ismi verilen tüm üyeleri kadınlardan oluşan güçlü bir topluluğun üyesi olan Moirainein Two Riversdaki küçük bir kasabaya gelişi ve ardından yaşanan gelişmeler konu ediniyor. Kasabada Moiraine, içlerinden biri Dragon Reborn kehanetine sahip olan, insanlığı ya kurtaracak ya da yok edecek olan 5 gençle birlikte tehlikeli bir yolculuğa çıkıyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.