Trabzonspor Kasımpaşa maçını canlı izle hangi kanalda 26 temmuz 2021

26.07.2021
78
Trabzonspor Kasımpaşa maçını canlı izle hangi kanalda 26 temmuz 2021

Trabzonspor Kasımpaşa maçını canlı izle hangi kanalda 26 temmuz 2021 Süper Lig de yeni sezon hazırlıklarına teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde devam eden Trabzonspor, 4. hazırlık maçını Kasımpaşa ile oynayacak.

Süper Ligde yeni sezona üç haftalık oldukça kısa bir süre kaldı. Bu kapsamda kadrolarını hızlı bir şekilde şekillendirmeye devam eden takımlar lige iyi bir giriş yapmak için eksiklerini gidermek istiyor. Bu nedenle hazırlık maçları takımlar için büyük önem taşıyor. Oynadığı maçlar ile eksiklerini görebilen takımlar bu yönde çalışmalar yaparak lige tam olarak hazırlanmış bir şekilde giriyor. Bu kapsamda Trabzonspor ile Kasımpaşa karşı karşıya gelecek. Bu mücadeleyi takip etmek isteyen sporseverler internet üzerinden Trabzonspor – Kasımpaşa hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifreli mi, şifresiz mi? sorularını araştırıyor. İşte cevaplar.

2021-2022 sezonu hazırlıkları kapsamında Ümraniyespor u 5-3 ve Bandırmaspor u 1-0 mağlup eden bordo-mavililer, Başakşehir ile 0-0 berabere kaldı.

TRABZONSPOR-KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Trabzonspor ile Kasımpaşa nın karşı karşıya geleceği hazırlık maçı 26 Temmuz Pazartesi günü saat 19.00 da başlayacak.

Mücadele A Spor dan canlı yayınlanacak.,

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.