Trabzonspor haberleri: 25 Kasım 2020 Çarşamba

25.11.2020
75
Trabzonspor haberleri: 25 Kasım 2020 Çarşamba

Trabzonspor haberleri: 25 Kasım 2020 Çarşamba Abdullah Avcı yönetiminde ilk maçını kazanan bordo mavililer Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürüyor. İşte bordo-mavili takımdaki son gelişmeler.

Avcı savunma çalıştırıyor

Abdullah Avcı ve ekibi Trabzonspor

Süper Lig’in 10. haftasında 27 Kasım Cuma günü Ankaragücü ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, öğrencilerine savunma çalıştırıyor. Fotomaç’ta yer alan habere göre Avcı, BB Erzurumspor karşılaşmasında tespit ettiği hatalar üzerinde duruyor ve bireysel hataları asgariye indirecek çalışmalar yaptırıyor.

Vitor Hugo ilaç oldu

Vitor Hugo Trabzonspor

Trabzonspor’un sezon başında transfer ettiği Vitor Hugo, performansı ile beğeni topluyor. Fotomaç gazetesinde yer alan habere göre 29 yaşındaki oyuncu, ligde en az 5 maç forma giyen stoperler arasında hava topu kazanma (4.2) ve topu uzaklaştırma (5.2) kriterlerinde en iyi isim oldu.

Onur Kıvrak’tan transfer itirafı

Onur Kıvrak Trabzonspor

Trabzonspor’un eski kalecisi Onur Kıvrak sosyal medyadan soruları yanıtladı. Bordo-mavili takımdan ayrıldıktan sonra 5-6 Süper Lig takımından teklif aldığını belirten Onur Kıvrak, 2011 yılında Manchester United’tan transfer teklifi aldığını ama yaşadığı sakatlık nedeniyle bu transferin gerçekleşmediğini söyledi. Sonrasında Atletico Madrid’in de kendisini istediğini belirten Onur Kıvrak, İspanyol kulübün yaptığı 5 milyon euro’luk teklifin az bulunduğunu ve kulübünde kaldığını ifade etti.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.