Mauro Icardi avukatını çağırdı! Galatasaray da son dakika 2024

16.07.2024
130
Mauro Icardi avukatını çağırdı! Galatasaray da son dakika 2024

Trendyol Süper Lig’de son iki sezonu Okan Buruk yönetiminde şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, 2024-25 sezonuna da iddialı girmeyi hedefliyor. Son iki sezon golleriyle takımı sırtlayan Mauro Icardi ile ilgili ise çarpıcı bir gelişme yaşandı. Arjantinli golcünün avukatı, Galatasaray’ın Avusturya kampına geldi. İşte detaylar.

ASLAN FARKLI KAYBETTİ

Galatasaray, Avusturya kampının ikinci maçında Almanya Bundesliga 2 ekibi Fortuna Düsseldorf ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı takım, rakibine 5-2 mağlup oldu.

DEMİRBAY VE MERTENS YETMEDİ

Galatasaray’ın Fortuna Düsseldorf karşısındaki iki golünü Kerem Demirbay ve Dries Mertens kaydetti. Ancak bu goller, sarı-kırmızılı takıma galibiyet için yeterli olmadı.

ALIŞKIN DEĞİLİZ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 5-2’lik Düsseldorf mağlubiyetinin ardından şunları söyledi: “Tabii ki istediğimiz bir sonuç olmadı. Böyle sonuçlara alışkın değiliz. O yüzden bir yandan üzülüyoruz ama bir yandan da sakatlıksız kapattık. Benim için önemli bir şey bu; çünkü yüksek şiddette antrenmanlar yapıyoruz.
EKSİKLERİMİZ VAR
‘EKSİKLERİMİZ VAR’
Bu sabah da yine yüksek şiddette bir antrenman yaptık. Bu tür maçları aslında bir antrenman olarak görüyoruz; ama bir yandan da oyun içerisinde kendi oyunumuzu oturtmaya çalışıyoruz. Burada da oyuncularımızı hazır hale getirmeye çalışıyoruz. Bazı mevkilerde tabii ki eksiklerimiz var. Özellikle stoper mevkisinde. Bütün stoperlerimizin milli takımda olması, burada farklı alternatiflere bizi itiyor.

İkinci kamp tabii ki bizim için daha önemli. Milliî oyuncularımız geri dönüyor. Nelsson antrenmanlara başladı. Sadece Metehan bizim için orijinal stoper. Orada Berkan’ı oynatıyoruz. Bir maç Eyüp’ü çektik, bir maç önce Kerem Demirbay’ı çektik. O yüzden orijinal stoper bu anlamda arıyoruz. Tabii ki de Victor belki bir sonraki maçta olabilir.

Millîler dönecek. Transferlerde bu anlamda çok emek veriyoruz ve en kısa zamanda transferlerimiz de yetişecek. Bir sonraki kampta tabii ki hedefimiz en azından bir transferimizi oraya yetiştirmek. İnşallah iki transfer de oraya yetişir ama hep söylüyorum yani bir yandan da sabırlı olmamız gerekiyor. Teknik adam tabii ki en kısa zamanda gelmesini ister ama burada büyük bir çaba sarf ediliyor. Bu çaba sonunda da en kısa zamanda o transferlerin bize geleceğini düşünüyorum.”

Öte yandan Galatasaray’da Mauro Icardi ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Hatırlanacağı üzere Arjantinli yıldız futbolcu, özel hayatıyla son dönemde bir kez daha gündeme gelmiş ve eşi Wanda Nara ile ayrılık kararı almıştı.

Eşi Wanda Nara ile boşanma kararı alan Icardi, son dönemde gelen iyi haberlerin ardından kendisine geldi. Son derece hassas bir yapıya sahip olan futbolcunun bu dönemi en az hasarla geçirmesi için çaba sarf edilirken, Galatasaray da bunun takıma yansımaması adına büyük bir uğraş veriyor.

Çocuklarına çok düşkün olan ve ayrılığın yansımalarından çekinen Mauro Icardi’nin avukatı Pino’nun, Avusturya kampına geldiği ortaya çıktı. Nara ve Icardi çiftinin 10 yıllık birlikteliğinden iki kızları bulunurken, bunların velayetinin kimde kalacağı da soru işareti olmuştu.

Avukatı Pino ile 2 gün boyunca iki çocuğunun durumu masaya yatırılırken, müjdeli haber geldi. Yapılan telefon trafiğinin ardından, Francesca ve Isabella’nın Icardi’de kalmasına karar verildiği bildirildi.

İki kızın da, Arjantinli golcü ile beraber İstanbul’da yaşamaya devam edeceği belirtildi. Wanda Nara’nın ilk evliliğinden olan oğulları ise anneleriyle birlikte yaşamaya devam edecek.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.