Galatasaray da Dries Mertens ten veda sinyali! Belki de son sezonum

12.07.2023
85
Galatasaray da Dries Mertens ten veda sinyali! Belki de son sezonum

Galatasaray da Dries Mertens ten veda sinyali! Belki de son sezonum Galatasaray’ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens açıklamalarda bulundu. Tecrübeli on numara geçtiğimiz sezon oynanan Fenerbahçe derbileri ile birlikte Avusturya kampı hakkında konuştu. Dries Mertens ayrıca sezon sonunda Galatasaray’a veda edebileceğini dile getirdi.

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray’ın tecrübeli futbolcusu Dries Mertens suskunluğunu bozdu. Yıldız oyuncu, sarı-kırmızılılara şampiyon olmak için geldiğini dile getirdi. A Spor’a konuşan Dries Mertens, sezon sonuna dair dikkat çeken bir mesaj verdi.

Avusturya kampını değerlendiren 36 yaşındaki futbolcu, “İyi bir kamp geçiriyoruz. Antrenmanlarımızı iyi bir şekilde yapıyoruz. Önümüzde önemli maçlar var. Bunlara hazır olmamız gerekiyor” dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de başarılı olacaklarını düşündüğünü belirten Dries Mertens, “Geçen sene geldiğimde hem ligi hem kupayı kazanmayı istiyordum. Kupayı Başakşehir’e kaptırdık. Bu sene lig ve Şampiyonlar Ligi var. Ligi tekrar kazanmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde de başarılı olacağımızı düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.