Fenerbahçe-Lugano Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda izle seyret

29.07.2024
133
Fenerbahçe-Lugano Şampiyonlar Ligi  maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda izle seyret

Fenerbahçe-Lugano Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçı. Fenerbahçe-Lugano Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda izle seyret

Fenerbahçe-Lugano Şampiyonlar Ligi rövanş maçı için geri sayım devam ediyor. İlk maçı İsviçre’de Edin Dzeko’nun yıldızlaştığı maçta 4-3’lük skorla kazanan temsilcimiz bu kez taraftarı önünde tur için sahaya çıkıyor. Peki Fenerbahçe-Lugano Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi’nde adım adım gruplara kalma mücadelesi veren temsilcimiz Fenerbahçe 2. ön eleme turunda İsviçre temsilcisi Lugano ile eşleşmişti. İlk maçı deplasmanda 4-3’lük skorla kazanarak avantajı cebine koyan Sarı Lacivertli takımda gözler rövanş maçının oynanacağı gün ve saate çevrildi. Peki Fenerbahçe-Lugano Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

FENERBAHÇE-LUGANO ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. ÖN ELEME TURU RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?
Fenerbahçe-Lugano Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçı 30 Temmuz Salı saat 20:00’de başlayacak. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele EXXEN platformu üzerinden yayınlanacak.

3. ÖN ELEME TURUNDAKİ RAKİBİMİZ LİLLE!

Temsilcimiz Fenerbahçe, Lugano karşısında sahadan galibiyet ve beraberlikle ayrılması durumunda Şampiyonlar Ligi’nde 3. ön eleme turuna kalacak. Bu turda temsilcimizin rakibi Fransa Ligue 1 temsilcisi Lille olacak.

Organizasyonda 3. eleme turu ilk maçları, 6-7 Ağustos, rövanşlar ise 13 Ağustos tarihinde oynanacak.

JOSE MOURİNHO’NUN LUGANO KARŞISINDA MUHTEMEL 11’İ!
Fenerbahçe: Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Allan Saint-Maximin, Edin Dzeko

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.