Barcelona, beraberliği son anda kurtardı 24 kasım 2018

25.11.2018
70
Barcelona, beraberliği son anda kurtardı 24 kasım 2018

Barcelona, beraberliği son anda kurtardı 24 kasım 2018 La Liganın 13.haftasında Atletico Madrid, Barcelona ile 1-1 berabere kaldı ve liderlik koltuğuna oturma fırsatını tepti.

La Liganın 13. haftası dev bir mücadeleye sahne oldu.

Atletico Madrid ile Barcelonanın Wanda Metropolitanoda karşı karşıya geldiği mücadele 1-1lik beraberliklle sonuçlandı. Atleticonun golünü 77. dakikada Diego Costa kaydederken, Barcelonanın golü 90. dakikada Ousmane Dembeleden geldi.

Her iki takımın da gol pozisyonlarına girmekte zorlandığı maça Barcelonanın toplam pas sayısı damga vurdu. %92 pas isabetiyle 737 pas yapan konuk ekip, buna rağmen gol pozisyonu üretmekte zorlandı.

77. dakikada sağ köşeden korner atışını arka direğe kullanan Antonie Griezmannın güzel ortasını karşılıksız bırakmayan Diego Costa, şık bir kafa vuruşuyla Ter Stegeni avladı ve takımını öne geçirdi.

90. dakikadaysa mağlubiyetin eşiğinden dönen Barcelonanın kurtarıcısıysa Dembele oldu. Lionel Messinin şık çalımlarla Dembeleye çıkardığı pası sert bir vuruşla sağ köşeye vuran Fransız oyuncu, beraberliği sağlayan golü kaydetmiş oldu.

Bu sonuçla Barcelona liderliğini koruyarak puanını 25e yükseltirken, Atletico Madrid ise 24 puanla ikinci sıraya oturdu.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.