Antalyaspor dan muhteşem geri dönüş 2 Eylül 2018 Pazar

03.09.2018
71
Antalyaspor dan muhteşem geri dönüş 2 Eylül 2018 Pazar

Rizespor siftahı Antalya deplasmanında yapmak üzereydi ancak ev sahibi, muhteşem bir geri dönüşle üç puana uzandı.

Süper Ligde 4. haftanın kapanış maçında Antalyaspor, evinde Rizespor ile karşılaştı. Nefesleri kesen mücadele, son dakikalarda muhteşem bir geri dönüşe tanıklık etti.

Rizespor, geçtiğimiz hafta Vodafone Parkta Beşiktaşa karşı 3-2lik zafer elde eden Antalyaspora karşı 40. dakikada penaltı kazandı. Konuk ekipte topun başına geçen Marwane Saadane, skoru 1-0a getiren golü kaydetti ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda iki takım da zaman zaman rakip kalede gol fırsatı bulurken Antalyaspor, 65. dakikada şok bir kırmızı kartla sarsıldı. Beşiktaş maçının kahramanlarından olan Doukara, Umar Aminuya arkadan sert bir faul yaptı. VARda incelenen pozisyonun ardından Doukara oyun dışı kaldı ve 1-0 gerideki Antalyaspor, maçı 10 kişi tamamladı.

Antalyaspordan muhteşem geri dönüş!
Mücadelede son dakikalara girilirken Antalyaspor, aradığı beraberlik golünü duraklamalarda buldu. Başakşehirden kiralanan ve 46. dakikada oyuna dahil olan Mevlüt Erdinç, 90+1. dakikadaki golüyle skoru 1-1e getiren isim oldu.

Bu golün ardından iştahlanan Antalyaspor, galibiyet için yüklenirken 90+3. dakikada Koray Altınay, ceza sahası içinde Diego Angeloya faul yaptı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Sarı kartı bulunan Koray, bu pozisyonun ardından ikinci sarı kartla oyundan atıldı.

Antalyasporda kazanılan penaltı atışını Hakan Özmert 90+6. dakikada gole çevirirken mücadele de ev sahibinin 2-1lik üstünlüğüyle tamamlandı. Rizespor, 1-0 öne geçtiği maçta 90+1 ve 90+6. dakikada yediği gollerle üç puanı Antalyaspora verdi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.