Dizi Fragmanları

Söz Dizisi 72. Bölüm Sesli Fragmanı izle

Söz 72. Bölüm Fragmanı sesli 4 mart pazartesi Söz 72. Bölüm tanıtımı izle Söz Son Bölüm Fragmanı star tv

Söz 71. Bölüm özeti

Yavuz bir yol ayrımındadır!
Yavuz bir yol ayrımındadır, Derya onun hakkında gizli kalması gereken bilgileri öğrenmek üzeredir. Resmi kayıtlarda yer almayan gizli görevinin ortaya çıkması Yavuzun kendi başının çaresine bakması anlamına gelmektedir. Gerçekler ortaya çıkmadan önce Yavuz, bizzat kendisi gidip Deryayla konuşmaya karar verir.

Peşindeki tehlikeden kaçan Nazlı, sığındığı kişinin kim olduğundan habersizdir. İçine düştüğü zor durumun farkına vardığında ise asıl tehlikeyle yüzleşecektir.

Saminin içerde tutulmasının tek dayanağı olan Sedanın, ifade veremeden suikasta uğramasının ardından, Sami ve Samet istediğini elde eder. Ekibiyle buluşan Saminin boş durmaya niyeti yoktur.

Dragan, Karabatak ile alakalı planlarını sürdürürken Yavuz Draganın hain planının peşine düşmüştür bile. Saminin boş durmayıp bu planda Dragana yardım ettiğini öğrendiği an ise Sami için yolun sonu gözükmüştür.

Nazlıdan haber alamayan Erdem, kızının Karabatakın peşinden gittiğini öğrenir. Tim ile birlikte Nazlının izini bulmak için çıktıkları yolculuğun sonu Karabataka çıkacaktır.

Söz 71. Bölüm Fragmanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir