Sesli Sohbet Nedir?

14.11.2009
141
Sesli Sohbet Nedir?

Sesli Chat Nedir / Sesli Sohbet insanlarin internet üzerinden hiç bir üçret ödemeden faydalandigi bir iletisim aracidir. İnsanlarin sesli konuşmak için genelde telefon vb. gibi ücretli hizmetleri yoğun sekilde kullandığı günümüzde, sesli sohbet siteleri altarnatif olarak görülebilir. Örnek vermek gerekirse başka sehirde yasayan bir kullanici sesli chat siteleri üzerinden akrabalari ile toplu sekilde veya boş bir sesli sohbet odasında bire bir konuşma yapabilmektedir. Bizim sesli sohbet sitemiz üzerinden sesli Sohbete bağlanarak sitemizde bulunan kullanicilarla tanışma firsatida yakalayabilir yeni dostlar arkadaşlar edinebilirsiniz.

Sesli Sohbet’in diğer sistemlerden farkı ve avantajlı yanı sadece iki kişiyle yapılmamasıdır. Siz değerli kullanıcılarında bildiği gibi telefon şirketleri ve windows live messenger gibi görerek duyarak konusma imkanı sunan sistemlerde bu iletişim şekilini sadece iki kişiyle sınırlandırmaktadır. Sesli chat Siteleri sayesinde aynı anda onlarca kişi canlı olarak kamera açabilmekte ve konuşulabilmektedir. Bu önemli ayrıntı bu sektörü daha cazip kılmaktadır. Biz tryuregininsesi olarak sizlere seviyeli aile ortamımızda bedelsiz üye şartı aranmadan misafir olarakta seslichat odalarımızda sizlere bu imkanı sunmaktayız.

Odalarımızda olabilecek tatsızlıklarda lütfen İgnore sistemini kullanınız. Odalarımızda bulunan arkadaşlarımızın hepsi gerçek insanlar olup herhangi bir bot bulunmamaktadır. Lütfen karşınızdaki kişiye saygıda kusur etmeyiniz. Saygısızlık, Küfür ve Argo kelime kullananları İgnore sistemi ile engelleyebilirsiniz. Sohbet içerisinde konuştuğunuz olumlu yada olumsuz durumlardan tryuregininsesi.com Sorumlu Değildir. Gerektiğinde adli makamlara istenilen yardım yapılmaktadır. İyi sohbetler dileriz.

Sesli sohbet odalarımıza girişlerde sorun yaşayan ziyaretçilerimizin dikkatine;

Sizde sesli chat odalarımıza giriş yaparken problem yaşıyor ve birtakım hatalarla kaşılaşıyorsanız aşağıda bulunan sesli sohbet kurulum linkine tıklayip indireceğiniz uygulama dosyasını bilgisayarına kurunuz. Programı kurmanıza rağmen yinede sesli sohbet odalarımıza giremiyorsaniz, lütfen iletişim mail adresimize girişte yaşadığınız problemi detaylı bir şekilde anlatan mail gönderiniz. Yaşadığınız problemi bize bildirmeniz durumunda sesli sohbet odalarımıza girebilmeniz için site yöneticilerimiz sizinle iletişime gecip probleminiz hakkında yardımcı olacaktır.

Sesli Sohbet Kurulum

Sesli Chat odalarımıza girdikten sonra kamera açmakta problem yaşıyorsanız kesinlikle yukarıdaki kurulum dosyasını bilgisayarınıza indirip kurmanızı öneririz. Kurulum dosyasını bilgisayarınıza kurduktan sonra arkadaşlarınız artık kameralı chat yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 3 YORUM
  1. hasan dedi ki:

    herkese merhaba güzel site

  2. bulut dedi ki:

    yeni arkadaslar edinmek istiyorum

  3. mavi dedi ki:

    nerde o eski sohbet siteleri