TeamViewer Türkçe

17.11.2009
83
TeamViewer Türkçe
Bilgileri paylaşan ve transfer eden kolay ve güçlü bir masaüstü yöneticisi olan Teamviewer, bundan sonra sizinle kendi dilinizle anlaşacak.

Giderek küreselleşen bir ortamda, dünyanın dört bir yanındaki insanlara bağlanabilme imkanı gittikçe önem kazanıyor. Uluslararası müşterileri destekleyen işletme danışmanlarından tutun kendi bilgisayarlarına bağlanan ev kullanıcılarına kadar birçok kesim, bilgisayarlara erişme gereğini duyuyor.

Çoklu dil desteğine sahip olan ve internet üzerinden iletişim ve paylaşım özelliklerini sunan yazılımlar bu yüzden büyük bir önem kazanıyor. Örneğin Teamviewer gibi. Birçok dilin yanı sıra Türkçe desteği de sunan Teamviewer, kullanıcılarına verdiği önemi yeniden kanıtlıyor. Hem iş dünyasındaki kullanıcılar hem de ev kullanıcıları için tasarlanmış olan bu yazılım, hızlı ve kolay erişim, uzaktan bakım, sunum ve dosya aktarma seçenekleri ile birlikte, 14 dil desteklemesi sayesinde bilgi paylaşımı ve ekip çalışmalarını kolaylaştırıyor

Özel kullanımlar için ücretsiz olan TeamViewer, şirketler için uygun fiyatlı lisanslama seçenekleri sunuyor.

TeamViewer, Türkçe’ nin de dahil olduğu toplam 14 dilde mevcut. Bu yazılım black – white list ve 256 bitlik AES şifrelemesinin de dahil olmak üzere en yüksek güvenlik standartlarına uyması ile ilgi çekiyor. TeamViewer ayrıca bilgisayarın güvenliğini etkilemeden, güvenlik duvarlarla problemsiz bir şekilde calışmakta.

Boyut           : 1.999 kb
Dil               : Türkce
Kullanım izni : Sınırsız

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.