Ziraat Türkiye Kupası Trabzonspor manisaspor Maçı Canlı İzle

16.01.2011
88
Ziraat Türkiye Kupası Trabzonspor manisaspor Maçı Canlı İzle

Ziraat Türkiye Kupası Trabzonspor-Manisaspor maçı canlı izle. Ziraat Türkiye Kupası Trabzonspor-Manisaspor maçı dakika dakika gelişmeleri izle. Ziraat Türkiye Kupası Trabzonspor-Manisaspor maçı TRT’de. Ziraat Türkiye Kupası Trabzonspor-Manisaspor maç saat 20.00’de Ziraat Türkiye Kupası Trabzonspor-Manisaspor maçı izle.

Ziraat Türkiye Kupası’nda bu akşam saat 20.00’de Manisaspor’u konuk edecek olan Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularını dikkatli olmaları konusunda uyardı. Grupta son maçı Beşiktaş ile oynayacaklarına dikkat çeken usta hoca, “Yola devam etmek adına bu karşılaşmadan mutlaka galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Manisa’nın iddiasının bulunmaması, onların kötü takım olduğu anlamına gelmez. Ligin ilk yarısında bizi Avni Aker’de yenmişlerdi. Bunu unutmayalım. Dikkatli olmak zorundayız” diye konuştu.

Bu sezon bizi yenen tek takım

Manisaspor’un kendilerine ters gelen bir takım olduğunu vurgulayan Güneş, “Geçen yıl kazandığımız maç öncesine bakıyorum. 7 maç oynamışız ve hiçbirini kazanamamışız. Rakibimiz iyi oyunculardan kurulu bir takım. Son maçta Beşiktaş karşısında nasıl mücadele ettiklerini gördünüz. Ayrıca bu sezon bizi yenebilen tek takım. Tüm bunlar, rakibi hafife almamamız gerektiğini gösteriyor. Galip gelirsek önümüz açılır, yenilirsek işimiz zorlaşır. Ona göre davranın” dedi. fotomac

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.