Zenit Twente maçını canlı izle

17.03.2011
70
Zenit Twente maçını canlı izle

Zenit Twente maçını canlı izle Zenit Twente maçını canlı seyret Zenit Twente maçı canlı izle Zenit Twente canlı izle Zenit Twente maçını izle

Zenit Twente maçını canlı izle UEFA Avrupa Ligi son 16 ilk maçında sürpriz bir şekilde Hollanda deplasmanında Twente’ye 3-0 mağlup olan Rus ekibi Zenit, zor da olsa turu geçmek istiyor. Avrupa Ligi’nin en büyük favorilerinden biri olarak gösterilen Zenit, ilk maçta beklemediği bir sonuçla karşılaştı. 2007-2008 sezonunda UEFA Kupası’nı müzesine götüren Zenit, çeyrek final bile göremeden kupanın dışında kalma niyetinde değil. Kadrosunda Kerzhakov, Zyryanov, Fayzulin ve Lazaovic gibi önemli isimleri barındıran Zenit, taraftarının da desteğine güveniyor.

Hollanda ekibi Twente ise ligde şampiyonluğu kovalarken, Avrupa Ligi’nde de çeyrek finale çıkmaya çok yakın. Evinde rakibini çok iyi durduran ve bulduğu gollerle net bir galibiyet elde eden Hollanda ekibi, Rusya deplasmanına yine de tedirgin geliyor. İlk maçta gollere imza atan De Jong ve Landzaat yine takımın en önemli kozları olacaktır.

Zenit’in bu maçta gol ve goller bulması gerekiyor, bu nedenle Rus ekibi karşılaşmaya hızlı başlayacaktır. Her geçen dakika ise streslerini arttıracaktır. Bu karşılaşmada Zenit’in kazanacağını düşünüyorum. Tabi turu geçecek skoru alabilirler mi bunu söylemek zor ama bahisseverler Zenit galibiyetini değerlendirebilirler. Twente ise iki hatta üç gol yiyene kadar savunma anlayışından vazgeçmeyecektir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.