Zaragoza Almeria Maçını Canlı izle

25.04.2011
76
Zaragoza Almeria Maçını Canlı izle

Zaragoza Almeria Maçı Canlı izle Zaragoza Almeria Canlı Seyret Zaragoza Almeria Maçını Canlı izle Zaragoza Almeria Canlı izle Zaragoza Almeria Maçını izle

Zaragoza geçen hafta zorlu deplasmanda Villarreal karşısında iyi mücadele etmesine rağmen 2.yarıda yedikleri golle maçı kaybettiler. İlk yarıda Villarreal karşısında iyi savunma yaparak kontra ataklarda bir kaç etkili pozisyona girmişlerdi ama golü bulamadılar. Maçın sonlarına doğru basıyı artıran Villarreal ise Rossi’nin penaltı golüylü maçı kazanmayı başardı. Ligde 33 puanla düşme potasının hemen üzerinde yer alıyorlar ve ligde kalan maçlarda özellikle kendi sahaları La Romareda’da iyi sonuçlar almaları gerekiyor. Ligde deplasmanlarda son maçlarda iyi performans sergileyemeselerde iç sahada oynadıkları son 3 maçı kazandıklarını görüyoruz. Bu maçlarda Athletic Bilbao, Valencia ve Getafe gibi ligin iyi takımlarını iyi performans sergileyerek yenmeyi başarmışlardı. Ligde topladıkları 33 puanın 24’ünü iç sahada aldıklarını görüyoruz ve ligde kalan maçlarının fikstürüne baktığımızda biraz daha kolay maçlar bekliyor Aguirre’nin takımını. İç sahada Almeria, Espanyol ve Osasuna maçları onlar için çok önemli olacak ve ligdeki kaderlerini belirleyecektir diye düşünüyorum.

Almeria ise geçen hafta iç sahada Valencia’ya 3-0 yenilerek ligde kalma şanslarını çok büyük ihtimalle kaybetti. Ligde 17.sırada yer alan Zaragoza ile aralarında 7 puanlık bir fark bulunuyor ve kalan 6 haftada pu farkı kapatmaları çok zor olacak Olabe’nin takımı için. Geçen hafta Valencia karşısında kazansalar bu maç çok farklı bir anlam taşıyacaktı onlar için ama Valencia karşısında istediklerini yapamadılar. İlk yarı berabere bittikten sonra 2.yarıya Valencia yarı sahasında baskı yaparak başladılar ama hucumda takımı yönetecek oyuncunun olmaması onlar için sıkıntı yarattı. Valencia Soldado ile öne geçtikten sonra ise toparlanmaları çok zordu ve Valencia farka gitmeyi başardı. Maç öncesinde teknik direktör Olabe yaptığı açıklamalarda Almeria deplasmanına kazanmak için gittiklerini ve ligde kalmaları için bu maçta mutlak 3 puan hedeflediklerini söyledi. Ligde deplasmanda oynadıkları son 8 maçta 7 mağlubiyet aldılar ve sadece Hercules karşısında 2-1’lik skorla aldıkları galibiyet vardı. Maç öncesinde takımın önemi forvetlerinden Piatti’nin durumu belirsiz.

Ligde haftanın önemli maçlarından birisi olacak. Zaragoza iç sahada kazanark düşme potasıyla arasındaki puan farkını açmaya çalışacak, Almeria için ise ligde tutunmaları için son şanslar diyebiliriz. Bu maçtada yenilmeleri durumunda gelecek haftalarda toparlanarak ligde kalmaları çok zor olacak. Ayrıca karşılarında çok zor bir fikstür olduğunu ve Sevilla, Getafe, Villarreal, Mallorca ve Real Madrid gibi çok zorlu maçlarının kaldığını görüyoruz. Zaragoza son haftalarda iç sahada sergilediği iyi futbolla ligde tutunmaya çalışıyorlar. Bilbao, Valencia ve Getafe’yi son 3 iç saha maçında yenmeyi başardılar. Ben bu maçta Almeria karşısında kazanacakları görüşündeyim, 1.55’lik orandan Zaragoza galibiyeti denenebilir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.