Zabıta Ve Güvenlik Görevlilerine Öfke Yönetimi Semineri

05.10.2011
87
Zabıta Ve Güvenlik Görevlilerine Öfke Yönetimi Semineri

Ankara’nın metropol ilçelerinden Sincan’da belediye, emniyet mensupları ve zabıta için öfke yönetimi semineri düzenledi.

Ankaranın metropol ilçelerinden Sincanda belediye, emniyet mensupları ve zabıta için öfke yönetimi semineri düzenledi. Uzman psikoterapist İsmail Koç, ağır çalışma şartları altında her an tehlike ile karşı karşıya olan güvenlik mensuplarına bu duruma uyum sağlamaları için çeşitli önerilerde bulundu.

Sincan Belediyesi Çok Katlı Otoparkı Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere meslekleri gereği öfke ve strese birinci dereceden maruz kalan güvenlik görevlileri büyük ilgi gösterdi. Uzman psikoterapist ve psikolojik danışman İsmail Koç, insani ilişkiler bakımından karşısındaki ile birebir muhatap olan meslek mensuplarına öfke ile baş etme yollarını anlattı, daha sakin ve huzurlu bir hayat için anahtar önerilerde bulundu. Fıkralar ve güncel esprilerle sunumunu renklendiren Koç, seyirciler arasına girip, tek tek iletişim kurarak soru cevap yöntemi ile onlarla sohbet etti. Koç, öfke ile baş etmek için hobi edinmek, kitap okumak, zamanı yönetmek, az televizyon izleyip çok seyahat etmek gibi konulara önem verilmesini istedi. Seminerin sonunda güvenlik mensupları, günün stresi ve yorgunluğundan kurtulmak için toplu nefes terapisi yaptı. CİHAN

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.