Yunus Günçe kimdir?

22.06.2016
87
Yunus Günçe kimdir?

Yunus Günçe kimdir? Survivor 2016 yarışmacılarından olan Yunus Günçe, elendikten sonra ekranlara, karşılaştığı yasakları anlattı. Geçtiğimiz günlerde elenen ünlü oyuncu Yunus Günçeden Survivor gerçekleri.. Peki Yunus Günçe kimdir? Detaylar haberimizde..

Oyuncu, sunucu ve DJlik yapan Yunus Günçe, Survivor 2016ya damga vuran Yarışmacılardan biri oldu. Yarışma esnasında da özellikle kazandığı oyunlar ardından gösterdiği tepkilerle dikkatleri üzerine çeken sempatik yarışmacı, elendikten sonra 4.5 ay kaldığı adada yaşadığı zorlukları anlattı. Peki Yunus Günçe kimdir? İşte haberimizde.

DİŞ FIRÇASINI TAHMİN ETTİM AMA KİTAPLARI.

Geçtiğimiz günlerde yarışmaya veda eden başarılı yarışmacı, Beslenmek sadece gıdayla ilgili bir şey değil. Ruhumuzu, zihnimizi de beslememeiz lazım dedi.

Yunus Günçe, Elimden geldiğince okuyorum. Yanımda 4 tane kitap götürmüştüm. Orada 2 ay falan kalırım, 4 kitap bana yeter. Herkes uyuduktan sonra bir aydınlık bulur olurum diye düşündüm. Mesela diş fırçası almadım, yasak olduğunu tahmin ettim. Ancak kitabın yasak olduğunu bilmiyordum. Adaya giderken en son çantaları kontrol ederken çantadan kitaplar çıktı ve Kitap koymuş ya diye güldüler. Çok üzülmüştüm ifadelerini kullandı.

YUNUS GÜNÇE KİMDİR?

Yunus Günçe (d. 1976, Almanya), Türk sinema-dizi oyuncusu, sunucu, DJ ve komedyen. Aslen Trabzonludur.
Number One TVda başlamış olduğu DJlik kariyerine Radio Hotta devam etmiştir. TRT 1 de Uçurtma adlı çocuk programı sunuculuğu yapmıştır. Hot TVde başladığı Dejavu adlı TV programı, Best TVde devam etmiştir. TRT 1de yayınlanan Koçum Benim adlı okul dizisinde Gökhan (Çekirge) karakterini canlandırmıştır.
Çeşitli markaların TV ve basılı çalışmalarında oyunculuk yapmıştır ayrıca pek çok markanın Reklam filmlerinde seslendirme yapmıştır. Mustafa Altıokların yönetmenliğini üstlendiği O Şimdi Asker, Oğuzhan Tercan ın yönettiği Hırsız Var adlı sinema filminlerde rol almıştır.
Türkiyenin çeşitli kulüplerinde DJ olarak Müzik yapmaktadır.Şu anda Asmalı mescit Novoda Salı geceleri çalmaktadır.
Yunus Günçe , kariyeri boyunca pek çok televizyon programı yapmıştır.2011 itibariyle CNN Türkte Beni İkna Et adlı üniversiteler arası münazara yarışmasının sunuculuğu ve modaratörlüğünü yapmıştır.Ayrıca Trt spor kanalında Sporaktif programını sunmuştur.
Yunus Günçe, ayrıca Survivor 2016 ünlüler takımında yer almaktadır.
Stand-up olarak kariyerine Hiç Komik Diil ile başlayan Yunus Günçe şu anda İstanbul ve Türkiyenin çeşitli şehirlerinde Kafamda Böcekler Var adlı tek kişilik gösterisiyle izleyenleri ile buluşmaktadır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.