Yüksek Sosyete dizisinin 26. final bölümünde neler olacak?

23.12.2016
70
Yüksek Sosyete dizisinin 26. final bölümünde neler olacak?

Yüksek Sosyete dizisi yarın akşam ekrana gelecek yeni bölümü ile ekranlara veda edecek. Günler öncesinde yayına giren Yüksek Sosyetenin 26. final bölümü fragmanı ise heyecanlandırdı. Cansu ve Kerem aşkının en büyük engeli olan Süreyya, geçmişten gelen birinin kalbini aralamasıyla aşkın büyüsüne inanacak. Peki Yüksek Sosyetenin 26. final bölümünde neler olacak?

Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlünün başrolünü paylaştığı, oyuncu kadrosunda Meriç Aral, Ozan Dolunay, Zuhal Olcay, Hakkı Ergök, Aliye Uzunatağan, Taner Parlas, Hülya Gülşen Irmak, Ceyda Tepeliler, Gülşah Çomaoğlu, Özgün Çoban,Yasin Çam, Aybike Turanın yer aldığı dizi yeni bölümüyle 24 Aralık Cumartesi akşamı ekrana geliyor.

Senaryosunu Yazı Odasının yazdığı, yönetmenliğini Feride Kaytanın yaptığı dizinin yapımcılığını Bi Yapım üsteniyor.

YÜKSEK SOSYETE 26. BÖLÜM ÖZETİ

Ait oldukları yeri arayan Kerem ve Cansunun hikayesi ile başladı Yüksek Sosyete. Karşılarına engeller ve sınavlar çıksa da birbirinden asla vazgeçmeyen iki aşığın hikayesi. Final bölümünde onlar ait olduğu yeri bulacak ama bunun için herkes kolay ikna olmayacak. Cansu ve Kerem aşkının en büyük engeli olan Süreyya, geçmişten gelen birinin kalbini aralamasıyla aşkın büyüsüne inanacak. Ece ve Mert aşkında sürpriz bir gelişme yaşanacak. Bedia ve Eceyi bir acı, ortak noktada buluşturacak. Süreyya ve Levent aşkı içinse artık hiçbir engel kalmayacak… En sonunda ise aşk; zengin fakir ayrımı yapmadan, umudun olduğu bir aile sofrasında tüm kahramanlarımızı bir araya getirecek.

YÜKSEK SOSYETE 26. BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cansu ve Kerem, ailelerini karşılarına alıp aşklarının peşinden gitmeye karar verirler. Koran Ailesi onları ayırmak için planlar yaparken, Özkan Ailesi tamamen sırtını dönmüştür. Artık bu savaşta yalnızca ikisi vardır. Öte yandan Ece ve Mert arasındaki bütün sırlar ortaya çıkar. Ece, Bedia Hanımla yüzleşmeye gider. Metinin hamlesiyle ölümle burun buruna gelen Levent ve Süreyya içinse artık her şey çok daha nettir. Süreyya sonunda kalbinin sesini dinler.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.