Yüksek Sosyete Dizisi 9. son bölümünde neler yaşandı?

Yüksek Sosyete Dizisi 9. son bölümünde neler yaşandı?

Yüksek Sosyete 9. son bölümü ile ekranlara damga vurdu. Star TVnin sevilerek izlenen dizisi Yüksek Sosyete 9. son bölümde itiraflar izleyiciyi ekrana kilitledi. Kerem ve Cansu arasında neler yaşandı? Yüksek Sosyete 9. bölüm detayları sizlerle

Yüksek Sosyete Star Tv ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ediyor. Yüksek Sosyete dizisinin başrollerinde Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk gibi başarılı isimler yer alıyor. Star Tv ekranlarında yayınlanan Yüksek Sosyetenin yapımcılığını Bi Yapım üstleniyor. Yüksek Sosyete her Perşembe saat 20:00de Star Tv ekranlarında yayınlandı.

YÜKSEK SOSYETE 9. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

Yalnızca bir gece… Kerem, Cansuya unutulmaz bir gece için söz verir ve sözünü tutar. İlk kez özgür bir gece yaşayan ikili birbirlerine sırılsıklam aşık olurlar ama sabah olduğunda gerçek dünyanın acımasızlığı onları karşılar. Ece, Merte karşı koymak için kendiyle bir savaş verir. Mert ise Eceyi kazanmak için sıra dışı bir yol dener. Levent ve Bedianın yeni işbirliği sayesinde ise Levent, Süreyyadan evet yanıtı almayı başarır.

Cansu, Süreyyanın zoruyla bir sosyete düğününe katılacak ama davetlilerin arasında Mert Çalhan da var! Tabii ki Mert, yerine Keremi gönderecek. Cansu ve Kerem sosyete düğününde sırları ortaya çıkmasın diye birbirinden köşe bucak kaçacaklar. Diğer yandan Ece ve Mert bir mahalle düğününde sürpriz bir gece yaşayacak. Mutlu aile tablosu rolünü oynamaya çalışan Koran Ailesindeki herkes için ise düğün beklenmedik gelişmelere gebe olacak. Davetsiz olarak düğüne gelen Işıl, Süreyya cephesinde bardağı taşıran son damla olacak. Cansu ve Süreyya yüzleşecek, anne kız arasındaki bu duygu yüklü hesaplaşmada yıllardır saklanan uğursuzluk sırrı açığa çıkacak.

YÜKSEK SOSYETE HİKAYE VE KÜNYE

Yapım: Bi Yapım
Yapımcı: Burak Sağyaşar
Yönetmen: Metin Balekoğlu
Senarist: Yazı Odası

Cansu-Hazar Ergüçlü

Kerem-Engin Öztürk

Ece-Meriç Aral

Mert-Ozan Dolunay

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.