Yüksek Sosyete Dizisi 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı seyret

05.10.2016
74
Yüksek Sosyete Dizisi 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı seyret

STAR TVnin heyecanlı dizisi Yüksek Sosyete 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Yüksek Sosyete dizisinde Cansu ve Kerem arasında neler olacak?

Yüksek Sosyete 15. bölüm fragmanında heyecan dorukta. Kerem ve Cansunun arasında neler olacak? Ece büyük bir yıkımla karşı karşıya kalıyor. İşte Yüksek Sosyete 15. bölüm fragmanları..

Yüksek Sosyete, Güney Kore yapımı High Society dizisinden uyarlanan ve Burak Sağyaşar tarafından yapılan yönetmenliğini Metin Balekoğlunun üstlendiği başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunayın oynadığı Türk televizyon dizisidir. Yüksek Sosyete Perşembe, 20.00 de star da

YÜKSEK SOSYETE 15. BÖLÜM 2. FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE YENİ BÖLÜM FRAGMANI


Cansu ayrılık acısı çekiyor.
Ayrılık acısı yaşayan Cansu, kendini anlatmak istese de, Kerem onu asla dinlemez. Sürpriz bir şekilde çıkıp gelen Sude ise ikili arasındaki dengeleri değiştirir. Keremi tamamen kaybedeceğini düşünen Cansu, Sudenin de gelmesiyle iyice köşeye sıkışır. Diğer yandan yönetim kurulu için çalışan Mertin imdadına yine Ece koşar. Ama birbirlerini hakkında öğrendikleri ikisinin arasındaki uçurumu daha da belirginleştirir. Bu sırada; Metinin tekrar Süreyyayı kazanmaya çabalarını gören Levent, Süreyyayı cevabı zor bir soruyla karşı karşıya bırakır.

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cansu; abisinin yasını tutarken hiçbir şeyden haberi olmayan Kerem, Cansunun sırrının peşine düşer. Ancak karşısına çıkan hikaye Kerem için büyük bir sürpriz olur. Cansu ile Koranların Konağında karşılaşan Mert ise bu sırla ilgili önemli bir karar vermek zorundadır. Bir yandan da Eceye gerçekleri itiraf etmeyi karar verir. Süreyya ise Canın ardından toparlanmaya çalışırken; hem Metin hem de Leventten gelen itiraflar karşısında ne yapacağını şaşırır.

SEREN DENİZ YALÇIN HAKKINDA MERAK EDİLENLER

1993 yılında Ankarada doğan Seren Deniz Yalçın, hacettepe Üniversitesi Alman Dili Edebiyatı mezunudur. Deniz Gökçe Kayhan Oyunculuk Eğitimi almıştır. 2014 yılında Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılmıştır. Unutma Beni dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.