Yüksek Sosyete 24. bölüm de Kerem ve Cansu yu bekleyen son ne?

09.12.2016
81
Yüksek Sosyete 24. bölüm de Kerem ve Cansu yu bekleyen son ne?

Cumartesi akşamları ekrana gelen Yüksek Sosyete 24. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek olan Yüksek Sosyete dizisinde Kerem ve Cansu aşkını bekleyen son ne olacak? Süreyya ve Begümün planları Kerem ve Cansuyu ayırmak için etkili olacak mı? Yüksek Sosyete 24. yeni bölüm fragmanları ile Cumartesi akşamı Star TV ekranında.

Yüksek Sosyete 24. yeni bölüm fragmanları ile Cumartesi akşamı ekrana geliyor. Son günlerde dizinin final yapacağına ilşkin açıklamalara Yüksek Sosyete dizisinden cevap geldi. Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Zuhal Olcay, Meriç Aral, Ozan Dolunay, Hakkı Ergök yer alıyor. Yüksek Sosyete dizisi 24. yeni bölüm fragmanları ile 10 Aralık Cumartesi akşamı saat 20:00da ekrana geliyor.

YÜKSEK SOSYETE 24. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Keremin itirafı Cansuyu darmadağın etse de aşkın gücü yollarını tekrar birleştirir. Ancak onları bekleyen son bir sınav daha vardır; Süreyyanın iki aileyi karşı karşıya getirme planı. Bedia; sonunda ikna olduğu ameliyata girer ancak durumu hala çok risklidir.

YÜKSEK SOSYETE 24. BÖLÜM FRAGMANI

Mert, Eceye hiçbir şey anlatamaz. Ece, Mertin bu durumundan şüphelenir ve iki aşık arasında bir hesaplaşma yaşanır. Süreyya, Leventten kaçmaya çalışır ama ona olan zaafı ikiliyi tekrar bir araya getirir. Ancak bu karşılaşmalar ne kadar masum olsa da onları adım adım izleyen biri vardır.

Yayın Günü: 10 Aralık Cumartesi
Yayın Saati: 20.00

YÜKSEK SOSYETE 24. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Değerli izleyicilerimiz, sevgili basın mensupları..

Son günlerde sosyal medya ve gazetelerde dizimiz Yüksek Sosyete ile ilgili yer alan haberlere bir açıklık getirmek zorunluluğu doğmuştur. Dizimiz Yüksek Sosyete yurtdışı hakları alınmış bir format olup, uyarlandığı takdirde 26 bölüme tekabül edebileceğini çekimlerimiz başlamadan, kanalımız, biz ve senaristimiz aramızda görüşmüş bu hususta mutabık kalarak projeye adım atılmıştır.

Şunu özellikle belirtmek isteriz ki, başka bir yapım şirketi veya başka bir dizinin daha önemli veya değerli olmasından kaynaklanan bir gün değişikliği yapılması söz konusu değildir. Gerçekleşen gün değişikliği, yapımcı ve kanal arasında mutabık kalınarak yapılmıştır.

Öte yandan bilinmesini isteriz ki, Bi Yapımın hayata geçirdiği projelerin yayın gününü, saatini, finalini, Bi Yapımın onayı olmaksızın bir başka kişi ya da kurumun değiştirmesi mümkün değildir.

Takdir edeceğiniz üzere, her dizinin ilk bölümü olduğu gibi final bölümü de olur. Biz sete çıktığımız ilk günden, çekeceğimiz son bölüme kadar dizimizin her karesinden memnun olduğumuzu ve arkasında olduğumuzu büyük bir mutlulukla ifade etmek isteriz. Siz değerli izleyicilerimiz ve basın mensubu dostlarımızın, tarafımızca yapılan açıklamalar dışındaki bilgileri dikkate almamasını rica ederiz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.