YouTube Music kişisel radyonuzu herkese açık olarak paylaşmanızı sağlıyor

11.08.2024
115
YouTube Music kişisel radyonuzu herkese açık olarak paylaşmanızı sağlıyor

Popüler müzik dinleme platformu YouTube Music, kişisel radyonuzu profilinizde herkese açık olarak paylaşmanıza olanak tanıyacak yeni bir özelliği kullanıma sundu. İşte detaylar:

YouTube Music, kendini geliştirmeye kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapay zeka teknolojisi ile mırıldandığınız veya söylediğiniz şarkıyı melodisinden analiz ederek orijinal kayıtla eşleştiren özelliği tanıtan uygulama, şimdilerde ise kişisel radyolarınız üzerinde çalışmakta.

Artık YouTube Music’te dinlediğiniz müziklere göre sürekli güncellenen kişisel radyonuzu herkese açık paylaşmanız mümkün
YouTube Music, 2023 Nisan ayında herkese açık veya gizli olarak ayarlayabileceğiniz profiller ekledi. Şimdilerde ise uygulama dinlediğiniz son müziklere dayalı olarak sürekli güncellenen kişisel radyonuzu, herkese açık bir şekilde paylaşmanızı sağlıyor.

Yukarıdaki görselde bir örnek olarak Sundar Pichai’nin Radyosu bulunmakta. Açıklama kısmında ise “Son müziklerine dayalı ve sürekli güncelleniyor. olarak tanımlanıyor.” ibaresinin bulunduğu kişisel radyonuzu, bağlantı yoluyla paylaşılabilirken, diğer çalma listeleri gibi kitaplığınıza ekleme olanağı da bulunmakta.
Kişisel radyo özelliğini etkinleştirmek için ise aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

YouTube Music’i açın.
Profil simgenizden Ayarlar’ı seçin.
Gizlilik kısmından Kanal Ayarları’nı seçin.
Açılan pencereden “Genel istatistikleri etkinleştir” veya ‘Genel kişisel radyoyu etkinleştir’ seçeneğini açın.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.