Young Boys Zenit maçı canlı izle

17.02.2011
83
Young Boys Zenit maçı canlı izle

Young Boys Zenit Maçını canlı izle Young Boys Zenit maçı seyret Young Boys Zenit maçı canlı izle Young Boys Zenit maçı nerde saat kaçta

Young Boys Zenit maçı canlı izle Young Boys orta saha oyuncusu Mario Raimondi onlar Perşembe akşamı onların Avrupa Ligi son 32 beraberlik ilk maçı ev sahibi Rusların ne zaman son aylarda eylem Zenit St Petersburg eksikliği onun yan kenar verebilir umuyor.

kendi iç sezon 29 Kasım tarihinde bitmiş beri Zenit rekabetçi bir fikstür oynadığı değil.

Genç Boys, bu arada, ve devam eden İsviçre Süper Ligi nedeniyle savaş sertleştirilmiş şimdiye kadar Avrupa’da 100% ev kaydı Bu terim tarafından artırdığını vardır.

Ve yardımcısı kaptan Raimondi 2008 UEFA Kupası şampiyonu oluşturduğu tehdidin farkında olmasına rağmen, o kadar neredeyse üç ay içinde oynadığı değil bir yan hazırlanmak için bilmek zor olduğunu kabul ediyor.

Kendi kulüp internet söyledi: “Biz ziyaretçiler çok başarılı bir kulüp olduğunu biliyorum, onlar Rus şampiyonu ve güçlü bir takım, büyük bir bütçe ve büyük hedefleri var.

“Her birimiz oyunumuzu yüksek kalibreli olmak zorunda olacağını biliyorum, ama oyun gidecek nasıl tahmin etmek güçtür. Ne tür form Zenit olacak?”

Ama ev tarafının hazırlık müdürü Vladimir Petkoviç ve oyuncular rakiplerini oynayacak nasıl görselleştirmek yardımcı olacak bilgiler veren onun koçluk personel ile, mümkün olduğu kadar kapsamlı olmuştur.

“Her oyuncu Zenit içeren bazı oyunlar bir derleme ile bir CD aldı,” Raimondi ekledi. “Ayrıca, bunlar hakkında ve antrenörler bizimle daha fazla detaya gitti oyun öncesi son günlerinde ana bilgileri içeren bir dosya verildi.”

o da Rusya’da gelecek hafta rövanş için kötü hava için potansiyeli hakkında endişeleriniz varsa itiraf rağmen Raimondi, onun yan yarın gece galip emin.

“Biz ancak büyük bir görev yüz iyi bir gün biz herkesle rekabet edebilecek” dedi. “Bu temiz bir sayfa tutmak için iyi olurdu. A 2-0 tabii önceden kabul edeceğini evde kazanmak.

“Gelecek hafta öncesinde ben St Petersburg mevcut sıcaklık eksi 20 derece olduğunu duydum.

“Personel oyuncuların gömlek boyutları kadar alacak, bu yüzden özel yalıtım giyim ile donatılmış olabilir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.