Yıldız Savaşları

12.05.2010
69
Yıldız Savaşları

Yıldız Asyalı’nın eski ve yeni sevgililerinin kavga ettiği ortaya çıkarken, genç oyuncunun birlikte olduğu isimler arasında sürekli gerilim yarattığı iddia edildi

Evcilik Oyunu adlı yarışmada, oyuncu ve dans hocası sevgilisi Sertaç Akkaya ile kamera karşısına geçen Yıldız Asyalı’nın önceki hafta eski ve yeni sevgilisinin tartıştığı ortaya çıktı.
İddiaya göre Asyalı’nın telefonuna eski sevgilisi, tekstilci Volkan Hacıgümüş aşk mesajı gönderdi. Mesajı gören Asyalı’nın yeni sevgilisi Akkaya ise öfkeden küplere bindi ve Özgümüş’ü Cihangir’e çağırdı. İkili Firuzağa Kahvesi’nin önünde buluştu ve kavga etmeye başladı. Akkaya’ya eşlik eden ve kavgayı ayırmaya çalışan arkadaşı İlhan Balamur, Hacıgümüş’ün yanında getirdiği ekmek bıçağının darbesiyle göğsünden ağır yaralandı. Olayın gündeme gelmesinin ardından Asyalı ve sevgilisi konu hakkında konuşmamayı tercih etti ve telefonlarını kapattı. Öğretmenliğin yanı sıra organizasyon işiyle de uğraşan Balamur ise kavga sırasında bıçakla yaralandığı iddiasını yalanladı.

İlişkimi kestim
Asyalı’nın isteği üzerine Akkaya ve Hacıgümüş’ün kavga etmesine engel olmak için yanlarına gittiğini belirten Balamur, “Olay 1 Mayıs günü yaşandı. Sertaç ile diğer genç kavga ediyordu. Bana Yıldız ‘Git bak’ dedi. Bunun üzerine oraya gittim. Baktım yumruklaşıyorlar, ayırmaya çalıştım ama baktım ayıramıyorum, oradan ayrıldım. Yaralanmadım. Diğer çocuğun hapiste olup olmadığını da bilmiyorum. Olay Yıldız’ın yüzünden yaşanmış. İki erkeğin kavga etmesine neden olmuş. Yıldız ‘meleğim’ diye takılıyor ama 23 Nisan etkinlikleri sunan kız değil artık. Bu olayda adımın geçmesine neden oldukları için hem Yıldız’la hem de Sertaç’la iş ilişkimi kestim” diye konuştu.

Sürekli başım belaya giriyor
Asyalı ile Akkaya’nın önceki gün şiddetli bir kavga ettiği de öğrenildi. İddiaya göre Akkaya, “Senin yüzünden sürekli başım belaya giriyor” dedi. Asyalı’nın geçen hafta da, bir mekâna eski sevgilisi Arda Kural’ı çağırdığı, eski ve yeni sevgilileri arasında sürekli gerilim yarattığı iddiası ortaya atıldı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.