Yeter dizisinin 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

08.03.2016
78
Yeter dizisinin 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Yeter dizisinin 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Atv’nin, merakla beklenen dizisi Yeter 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Etkileyici senaryosu ve usta oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Yeter dizisi yeni bölüm için heyecan dorukta. Dizi hakkındaki yeni gelişmeleri haberimizde bulabilirsiniz

Yapımcılığını Koliba Filmin üstlendiği, senaryosunu Vilmer Özçınar ve Nalan Merter Savaşın kaleme aldığı YETERde, Pelin Karahan, Yurdaer Okur başrolleri paylaşıyor. dizide, Korel Cezayirli, Ayşin Yeşim Çapanoğlu, Fatih Koyunoğlu, Selen Domaç, Tolga Evren ve Osman Albayrak da rol alıyor. Merakla beklenen Yeter 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Yeter yeni bölümü ile 10 Mart Perşembe akşamı saat 20.00’de ATVde.

YETER 11. BÖLÜM ÖZETİ

Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlıyla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak. Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.

YETER 11. BÖLÜM FRAGMANI

Aylin yaşadığı büyük trajediden sonra hastanede yaralarını sararken, kader geçmişten gizemli bir kişiyi karşısına çıkarır. Öte yandan Aylinin savcıya Duruyu kaçırdığını itiraf etmesi mahalleye bomba gibi düşer. Uras bu itirafa inanmazken, Handan en yakın arkadaşı tarafından ihanete uğramış hisseder. Cezaevinde haberi alan Zafer ise şoktadır. Duruyu kendine ve Kaana alıştırmaya çalışan Yektanın işi zordur. Duru babası olarak gördüğü Zaferi unutmayı reddeder. Kaan ise Duruyu kabullenmez ve evden kaçmasını sağlayacak bir plan yapar. Aylin tanıştığı gizemli kişi ile sırlarla dolu bir yolcuğu çıkarken; bu cesareti ona çok pahalıya mal olacaktır. Yekta yok saydığı geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalırken; hastaneden çıkan Aylini ise evde şok edici bir sürpriz beklemektedir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.