Yeşilçama Oscar şıklığı

25.03.2011
83
Yeşilçama Oscar şıklığı

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Yeşilçam Ödül Töreni, Oscar kadar renkli geçecek.

TÜRSAK Vakfı ve Beyoğlu Belediyesi’nin işbirliğiyle 28 Mart’ta dördüncüsü düzenlenecek olan Yeşilçam Ödül Töreni, Oscar kadar renkli geçecek. Bu yıl ilk kez adaylar ve birçok davetli ünlü modacılar tarafından giydirilecek. Sanatçılar kadar modacılar arasında da bir yarış yaşanacak. “En İyi Kadın Oyuncu” kategorisinde yarışacak olan Demet Evgar – Cengiz Abazoğlu, Esme Madra-Arzu Kaprol, Sevinç Erbulak-Özlem Kaya, Türkü Turan ise Canan Çullu tarafından hazırlanan özel kıyafetleriyle törene katılacak.
“En İyi Erkek Oyuncu” dalında yarışan Güven Kıraç ve Sermet Yeşil’i giydirecek olan Hakan Akkaya aynı zamanda ”En İyi Yardımcı Kadın” dalında yarışan Özge Özpirinççi ve “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” dalında yarışacak olan Okan Yalabık’ın kıyafetlerini de tasarlayacak. Yine En iyi Yardımcı Erkek Oyuncu Adayı olan Zafer Algöz ise Damat Tween’in kendisi için hazırlayacağı özel tasarım kıyafetle törende hazır bulunacak. Ayrıca Kültür Bakanlığı Kültür Sanat Hizmet Ödülü alan Nebahat Çehre’nin kıyafeti ise Elif Cığızlıoğlu imzasını taşıyacak.
Bu isimlerin yanı sıra her yıl olduğu gibi birçok ünlü sanatçının katılımıyla renklenecek olan törene; Nehir Erdoğan-Cengiz Abazoğlu’nun, Hatice Aslan ve Selma Ergeç-Gamze Saraçoğlu’nun, Engin Altan Düzyatan Hakan Akkaya, Sinem Kobal ise Tuana Büyükçınar’ın tasarladığı özel kıyafetleriyle törene katılacak. Geceyi Halit Ergenç ile birlikte sunacak olan Cansu Dere’nin ise ne giyeceği ise merak konusu.

GEÇEN YIL TAM NOT ALDILAR

Geçtiğimiz yılki ödül töreninde Meltem Cumbul, Demet Evgar, Melisa Sözen, Bergüzar Korel, Cansu Dere, Hatice Aslan, Saadet Işıl Aksoy, Sinem Kobal, Binnur Kaya, Meral Çetinkaya, Nesrin Cevadzade, Şerif Sezer, Özgü Namal, Ezgi Mola ise giydikleri tasarımlarla eleştirmenlerden tam not almıştı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.