Yer Gök Aşk 71. Bölüm Fragmanı Seyret

Yer Gök Aşk 71. Bölüm Fragmanı Seyret

Yer Gök Aşk 71. Bölüm Fragmanı izle FOX TV ekranlarında yayınlanan Yer Gök Aşk 71. Bölüm Fragmanı online internetten izle Yer Gök Aşk 12 Mart Pazartesi Fragmanı izle

Yer Gök Aşk 72. Bölüm Özeti; Havva ve Yusuf’un aşkı dönen oyunlara yenik düşer. Yusuf Havva’yı terk eder. Aşkını kaybeden Havva, ölmek isteyecek kadar ümitsizdir artık. Mehmet Bade’nin son ümididir. Bade Yusuf’u kaybetmemek için Mehmet’ten öyle bir şey ister ki, genç adam aşkı ve gururu arasında ciddi bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. Cüneyt, Havva’nın şikâyeti üzerine tutuklanır.

Tek umudu adalettir, ancak güvendiği dağlara kar yağacaktır. Ne yazık ki Yılmaz, Yusuf’a Havva’nın yalan söylediğini söyler. Yusuf’un artık şüphesi kalmamıştır. Yılmazsa vicdan azabıyla yaşamaya mahkûmdur. Hamiyet, Havva’nın şikâyeti imzalamasıyla yetinmez. Kendini sağlama almak için Cüneyt’in avukatıyla iş birliği yapacak kadar ileri gitmiştir.

Yer Gök Aşk 71. Bölüm Fragmanı izle, Yer Gök Aşk 71. Bölüm Fragmanı, Yer Gök Aşk 71. Bölüm Fragmanı izle, Yer Gök Aşk 71. Bölüm Fragmanı Seyret, Yer Gök Aşk 71. Bölüm Fragmanı Full izle, Yer Gök Aşk 72. Bölüm Fragmanı izle, Yer Gök Aşk Son Bölüm Fragmanı izle

Celal ve Münevver aşk sarhoşluğu yaşarken, Celal’in beklemediği bir sürpriz ona bu aşkı sorgulatacaktır. Havva, aşk acısıyla sürünürken onu yerden kaldıran yine Sultan olur. Havva, Küçük Yılmaz’la ilgili gerçeği öğrenir. Sultan’ın planlarına artık Küçük Yılmaz da dâhil olacaktır.

Yer Gök Aşk 71. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.