Yer Gök Aşk 53. Bölüm Fragmanı izle

Yer Gök Aşk 53. Bölüm Fragmanı izle

Yer Gök Aşk 53. Bölüm Fragmanı izle Yer Gök Aşk 53. Bölüm izle Yer Gök Aşk 53. Bölüm Fragmanı izle Yer Gök Aşk 53. Bölüm izle Yer Gök Aşk 54. Bölüm Fragmanı izle Yer Gök Aşk Son Yeni Bölüm Fragmanı izle Seyret

Yer Gök Aşk 52. Bölüm Özeti

Havva’nın tek amacı bir an evvel Yusuf’a ulaşmaktır. Sultan’la karşılaşır ve planları alt üst olur. Havva’nın havaalanından kaçmasının şokunu yaşayan Cüneyt ve Remzi polise yakalanırlar. Cüneyt tutuklanır, Remzi’nin peşinde ise Hamiyet’in adamı Talat vardır. Cüneyt’in tutuklanmasını duyan Yusuf karakola gider ve olay çıkarır. Mehmet ise artık sonunun geldiğine emindir. Bade Yusuf’un davranışlarından işkillenmekte ve bir çözüm aramaktadır. Hamiyet’in bir an evvel Havva’yı bulup Yusuf’a ulaşmasına engel olması gerekmektedir.
Oysa Havva ummadığı kadar yakınlarındadır. Sultan Remzi’yi bulur. Havva’yı içinde bulunduğu hayati tehlikeden kurtarma çabasındadır. Remzi’yle plan yaparlar, ancak aksilikler Remzi’nin peşini bırakmaz. Bu arada Havva, Yusuf’a ulaşmak için planlarını bir bir uygulamaya başlamıştır bile.

Yer Gök Aşk 53. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.