Yer Gök Aşk 41. Bölüm Fragmanı izle

Yer Gök Aşk 41. Bölüm Fragmanı izle

Yer Gök Aşk 41. Bölüm Fragmanı izle Yer Gök Aşk 41. Bölüm izle Yer Gök Aşk 41. Bölüm Fragmanı izle Yer Gök Aşk 41. Bölüm izle Yer Gök Aşk Son Yeni Bölüm Fragmanı izle Seyret

Yer Gök Aşk 41. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır

Yer Gök Aşk 41. Bölüm ÖZETİ

Gelinliği söndürmeyi başaran Havva, Yusufun gitmesine engel olmaz. Sevdiği adamın arkasından çaresizce ağlarken, etrafını saran alevleri farkedecek durumda değildir. Kızını bir türlü bulamayan Şeref, konağın kapısına dayanır. İki anne evlatları için kavga eder. Perişan halde konağa getirilen Yusuf,Şeref’e Havvanın yerini söyleyecektir. Şeref son anda yetişir ve Havvayı yanmaktan kurtarır. Kızının Yusuf’u unutması ve kendisine gelmesi için ne gerekiyorsa yapacak, Sultanla bile görüşmesine izin vermeyecektir.

Ama Remzi onunla aynı fikirde değildir. Sultan ve Havvanın buluşmasını sağlayacaktır. Havva sıfırdan başlayıp Yusufu yeniden kazanmaya karar vermiştir. Bunun için Sultandan yardım ister. Oysa Yusufun Havvanın adını bile duymaya tahammülü yoktur. Kendisiyle Havva hakkında konuşmaya çalışan Sultanı işten atar. Konaktan kovulan Sultan ablasının evine sığınacaktır. Yusufa kavuşmak için Badeden kurtulmak isteyen Havva, Celal Palalı ile konuşacak ve farkında olmadan kendi sonunu hazırlayacaktır.

Yer Gök Aşk 41. Bölüm Fragmanı izle

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.