Yeni dizi köstebek ne zaman başlayacak?

02.06.2016
69
Yeni dizi köstebek ne zaman başlayacak?

Yeni dizi köstebek ne zaman başlayacak? Köstebek gelecek sezon izleyicinin karşısına bomba gibi çıkmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen Köstebek dizisinde kimler rol alacak? Merak edilenler ve Köstebek oyuncu kadrosu haberimizin detayında.

Yapımcılığını ay yapım üstleneceği Köstebek dizisinin başrolleri için Çağatay Ulusoy ve Farah Zeynep Abdullah ile anlaştığı konuşuluyor. Peki Köstebek dizisinin konusu ne olacak? İşte ayrıntılar.

KÖSTEBEK NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Televizyon ekranlarına yepyeni bir dizi daha katılmaya hazırlanıyor. En son Delibal filmiyle dikkatleri üzerine toplayan Çağatay Ulusoyun bu projede başrolde yer alacağı iddia edildi. Çağatay Ulusoyun ekranlara döneceği bu dizi projesiyle ilgili yavaş yavaş bilgiler gelmeye başladı. Dizinin tam olarak ne zaman yayınlanacağı bilinmese de Köstebekin eylül ayında başlayacağı söylentiler arasında yer alıyor.

OYUNCULAR

Dizinin başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Farah Zeynep Abdullahın yer alacağı söylentileri hızla yayıldı. Henüz resmi bir açıklama bulunmazken ay yapım yeni dizi projesi için planladıkları isimlerle görüşmeye başladı. 2006 yapımı The Departed filminde Costello karakterini canladıran Jack Nicholsonun yerine Çetin Tekindor ve Haluk Bilginer isimleriyle görüşüldüğü söylendi. Kadın oyuncuyla anlaşmanın yapıldığı fakat henüz açıklanmadığı söylendi.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH KİMDİR?

Irak Türkmenlerinden olan bir baba ile Türk ve Boşnak kökenli bir annenin kızı olarak İstanbulda doğdu. Lisenin bir kısmını İstanbul Saint Michel Fransız Lisesinde okumuştur. Ancak daha sonra babasının işi gereği kaydını aldırarak İngilterede lise öğrenimini tamamlamıştır. Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizinin 2nci sezonundan sonra, diziden ayrılarak, oyunculuk kariyeri için kaydını dondurduğu Kent Üniversitesi (İngiltere) Fransızca-Drama bölümüne dönüp, eğitimini tamamlamış ve 2013te diplomasını almıştır.Ayrıca,kadın-erkek eşitliği ile ilgili bir kampanya olan HeForShe reklamında oynamıştır. Amnesty Türkiyenin de gönüllü destekçisidir. Farah Zeynep, üniversiteye başlamaya hazırlanırken Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizi için teklif geldi. İngiltereye, okuluna dönmesine üç gün kala deneme çekimlerinde başarılı bulunduğunu ve Aylin rolüne seçildiğini öğrenmiştir. Bu dizide dört çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olan Aylini canlandırmıştır.Daha sonra Yılmaz Erdoğanın filmi Kelebeğin Rüyasında oynamıştır.Bu filmde başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat ile paylaşmıştır. 2014 senesinde star TVde yayınlanan Kurt Seyit ve Şura adlı dizide başrol oynamıştır. Çağan Irmakın yönettiği 2014 yılının en başarılı filmlerinden olan Unutursam Fısılda filminde Hümeyranın da oynadığı Hatice (Ayperi) karakterinin gençliğini canlandırmıştır. Ayrıca oyuncu Barbie Prenses ve Rockstar animasyon filmindeki Prenses Azrayı seslendirmiştir

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.