Yeni Dizi Çilek Kokusu Show tv

Yeni Dizi Çilek Kokusu Show tv

Çilek Kokusu dizisi Ekranların yeni romantik komedi dizisine 4 yeni oyuncu

Çilek Kokusu dizisi konusu ne? Çilek Kokusu dizisi hangi oyuncular rol alacak? Çilek Kokusu dizisi hakkında tüm haberler…

ÇİLEK KOKUSU DİZİSİNE 4 YENİ OYUNCU

Star TVnin yaz sezonu için hazırlanan ve merakla beklenen gençlik dizisi Çilek Kokusuna 4 yeni oyuncu dahil oldu!

Gold Filmin yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Aslı Zenginin kaleme alacağı Çilek Kokusu dizisine; son olarak Urfalıyam Ezelden dizisinde rol alan Mahir Günşıray , ekranlara veda eden Benzemez Kimse Sana yarışmasının sunucusu Murat Başoğlu ve Hatırla Sevgili ve Gönülçelen dizilerinde rol alan Laçin Ceylan dahil oldu.

Bir diğer oyuncu ise; daha önce Not Defteri dizisinde Egemen karakterine hayat veren Ekin Mert Daymaz.

Başrollerini Demet Özdemir ve Yusuf Çimin paylaşacağı dizi, pastane çalışan ve tek hayali pastacı olmak olan bir kızın ülkenin şımarık ve zengin playboylarından biriyle yaşadığı aşk-nefret ilişkisini konu ediniyor.

Çilek Kokusu, yakında Star TVde!

ÇİLEK KOKUSUNUN YAYINLANACAĞI KANAL BELLİ OLDU

Gold Filmin yapımcılığını üstleneceği, Çilek Kokusu dizisinin yayınlanacağı kanal belli oldu.

Pastane çalışan ve tek hayali pastacı olmak olan bir kızın ülkenin şımarık ve zengin playboylarından biriyle yaşadığı aşk-nefret ilişkisini konu edininen dizinin kadın başrol oyuncusu, daha önce Sana Bir Sır Vereceğim ve Kurt Seyit ve Şura dizilerinde rol alan Demet Özdemir olacak. Çilek Kokusu dizisi Haziran ayında Star TV ekranlarda yaz dizisi olarak başlayacak.

DEMET ÖZDEMİR FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Pastanede çalışan ve tek hayali pastacı olmak olan bir kızın ülkenin şımarık ve zengin playboylarından biriyle yaşadığı aşk-nefret ilişkisini konu ediniyor. Dizinin senaryosunu Kiraz Mevsimi dizisi ve Romantik Komedi flim serisini yazan Aslı Zengin kaleme alacak.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.