Yeni Dizi Atv Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ilk fragman

Yeni Dizi Atv Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ilk fragman

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ilk fragman Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır yeni mafya dizisiyle geliyor

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Deniz Çakır ve Oktay Kaynarcanın başrollerinde oynayacağı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ilk görüntüler yayınlandı. ATVe ekrana gelecek olan dizide Oktay Kaynarca, Kurtlar Vadisi Pusuda efsaneleşen Çakır rolünden sonra yine bir mafya babasını canlandıracak. Yönetmenliğini Onur Tanın üstlendiği dizide Oktay Kaynarca Hızır adlı bir mafya babasını, Deniz Çakır da onun eşini canlandıracak.

Yönetmen koltuğunda Onur Tanın oturduğu diziye, Kurtlar Vadisinin Testere Necmisi Tarık Ünlüoğlu, Muhteşem Yüzyıl ve 20 Dakika dizilerinde rol alan Müjde Uzman, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer katıldı. Çekimlerine geçtiğimiz günlerde İstanbulda başlanan dizide Oktay Kaynarca, Hızır adlı bir mafya babasını canlandırıyor. Kalabalık bir ailenin reisi olan Hızırın eşi Meryemi de Deniz Çakır oynuyor.

2011 yılında yayına başlayan İffet dizisinin ardından Muhteşem Yüzyılda Şah Sultan rolünü canlandıran Deniz Çakır, son olarak ise 2014 yılında ATV ekranlarında yayınlanan ve kısa sürede yayından kalkan Yasak dizisinde başrol oynamıştı. Deniz Çakır yeni sezonda ekrana gelmesi planlanan, Mahsun Kırmızıgülün Aşkın Dili Yok dizisinde Kürt bir avukatı canlandırmış ancak dizi pilot bölümler çekildikten sonra yayınlayacak kanal bulamamış ve iptal olmuştu. Deniz Çakır yeni dizisinde Oktay Kaynarca ile başrolü paylaşacak.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.