Yağmur Taktaş kimdir?

24.06.2016
101
Yağmur Taktaş kimdir?

Yağmur Taktaş kimdir? Yağmur Taktaş sosyal medyayı salladı. İşte Benim Stilimde ekranlara çıkan Yağmur Taktaş paylaşımı ile olay yarattı. Fenerbahçe ile adı geçen futbolcu Van der Wiel ile mesajlaşmasını sosyal medyada paylaşan Yağmur Taktaşın bu paylaşımı gündeme bomba gibi düştü. Peki Yağmur Taktaş kimdir? İşte detaylar

Yağmur Taktaş sosyal medyada yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Fenerbahçenin transferini resmen açıklamak için ABD tatilini bitmesini beklediği Van Der Wielin ismi “İşte Benim Stilim” yarışması ile gündeme gelen Yağmur Taktaşa mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

Van Der Wiel Twitter hesabından Yağmur Aktaşı hala takip ediyor.

Yağmur Aktaş kimdir?

Doğum Tarihi: 1996
Doğum Yeri: Adana

Yağmur Aktaş 20 yaşında ve Adanalı. Ailesinin tek kız çocuğu. Adanada Anadolu Lisesi Mezunu olan üniversite hayatına bu yıl başlamak isteyen Yağmur, bu programda kendisine birşeyler kattıktan sonra Moda mı oyunculuk mu kararını netleştirerek üniversiteye başlamak istiyor. Alışveriş yapmak, yemek yemek, yemek yapmak, arkadaşlarıyla sosyal aktiviteler yapmak en sevdiği şeyler arasında. Yağmur yılın ara ara bölümlerinde fitnessa yoğunlaşır. Gözlükler ve şapkalar Yağmurun vazgeçilmezleri arasında. Yumurtaya alerjisi var, asla yemiyor. Balık burcu. Ruh haline ve yerine göre giyinmeyi tercih ediyor. Moda ve alışveriş bağımlısı. Dergi karıştırmak araştırmak ve bulmak tam ona göre. Yakın arkadaşlarının vazgeçilmezi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.