Westworld dizisi fragmanı, oyuncuları ve konusu

Westworld dizisi fragmanı, oyuncuları ve konusu

HBO’nun merakla beklenen dizilerinden Westworld dizisi başladı. İşte Westworld dizisinin konusu ve oyuncuları. Westworld dizisi hakkında tüm bilgiler haberimizde

Ünlü yapımcılar Jonathan Nolan ve J.J. Abrams imzalı Westworld dizisinin oyuncu kadrosunda, Anthony Hopkins, Ingrid Bolsø Berdal, Ed Harris, Jeffrey Wright,James Marsden, Evan Rachel Wood, Sidse Babett Knudsen gibi isimler yer alıyor. Dizi, 1973 yapımı aynı isimli bilimkurgu filminin televizyon dizisi olarak karşımıza çıkmış hali olacak.

2 Ekim’de başlayan ve 10 bölümden oluşacak dizinin ilk sezonunda, her bölüm bir saat olacak. İşte o poster:

WESTWORLD DİZİSİNİN OYUNCULARI

Anthony Hopkins ve Evan Rachel Wood resmen kadroya dahil oldukları açıklanan ilk isimler oldular. Ağustos 2014’de Jeffrey Wright, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, Ingrid Bolsø Berdal, Angela Sarafyan, ve Simon Quarterman’ın oyuncular arasında yerini aldığı açıklandı.

James Marsden ve Eddie Rouse ayrıca kadroya eklendi. Ed Harris Siyah Giyinen Adam olarak bilinen anahtar kötü adam rolünü aldı. Diğer roller Demetrius Grosse, Kyle Bornheimer, Currie Graham, Lena Georgas, Steven Ogg, Timothy Lee DePriest, Ptolemy Slocum, Thandie Newton, ve Miranda Otto tarafından dolduruldu. Fakat Miranda Otto’nun Homeland dizisinde beşinci sezon için sözleşmesi bulunduğundan Sidse Babett Knudsen ile yer değiştirdi.

WESTWORLD DİZİSİNİN KONUSU

Karanlık bir gelecekte geçecek dizi, zengin kesime hitap eden bir eğlence parkını mekan edinecek. Yapay zekaların kullanıldığı, gelen ziyaretçilerin katılabildiği oyunlarla dolu bu parkta; vahşi batı macerası sunan kısımda bir sorun ortaya çıkacak. Eğlenmeyi uman müşteriler, peşlerindeki silahlı nişancıdan kurtulmaya çalışacaklar.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.