West Ham Manchester United maçını canlı izle

01.04.2011
76
West Ham Manchester United maçını canlı izle

West Ham Manchester United maçını canlı izle West Ham Manchester United maçını canlı seyret West Ham Manchester United maçı canlı izle West Ham Manchester United canlı izle West Ham Manchester United maçını izle

Bu sezon Premier Ligde düşme hattında inanılmaz bir mücadele yaşanıyor. Tam 9 takım düşme korkusunu yakından hissederken 9. sıradaki 38 puanlı Sunderland bile rahat değil. Bu açıdan alınan her puan ve yakalanan her seri sırlamayı değiştirebiliyor. Uzun süre ligin dibinde kalan West Ham son 4 maçında topladığı 8 puanla çıkışa geçerek 17. sıraya çıkmayı başardı. Bunun yanında futbol olarak da gerçekten göze hoş gelen oyun oynuyorlar ve takım olarak iyi anlaşıyorlar. Ara transferde akıllı hamleler yaptılar ve Hittlesberger gibi süper bir orta saha oyuncusu ile Dembe Ba gibi yetenekli bir golcü aldılar. Tabii ki Robbie Keane’i de unutmamak gerek. Sahasında son 3 maçını da kazanan West Ham bambaşka bir havada bu maça çıkacak.

İki takım bu sezon 2 kez karşılaştı ve ligde Old Trafford’daki maçı Manu 3-0 kazandı ama Lig Kupasında West Ham mucize bir skorla 4-0 galip gelmişti. İngiltere Milli Takmına tekrar yükselen Scott Parker çok formda. Dembe Ba ve Carlton Cole forveti ise her takımın canını yakabilir.

M.United son haftalarda biraz tökezledi ama liderliği kaybetmedi. En yakın takipçisi Arsenal ile maç fazlasıyla 5 puanlık fark olan United geçen hafta Bolton karşısında zorlanmasına rağmen 1-0 kazanmıştı. Alex Ferguson’u bile şaşırtarak takıma giren ve attığı gollerle takıma kritik puanlar kazandıran Hernandez çok formda.

Manchester United Menajeri Alex Ferguson, takımının üç kulvarda birden yarışıyor olmasını değerlendirdi ve alacakları bir kupanın büyük başarı olacağını söyledi. Ferguson, gazetecilere yaptığı açıklamada “Bu sezon 3 kupa kazanma şansımız var ancak bu çok zor olur. Bu kupalardan birini bile kazanırsak gayet mutlu olurum. 1999’da 3 kupa kazanmayı başardığımızda şanslıydık, çünkü sezonun son dönemine hiç sakat vermeden girdik. Şimdi ise savunmanın neredeyse tamamı sakatlıklarla boğuşuyor.” şeklinde konuştu.

Bu maçta da sahaya çıkacak kadroda önemli eksikler olacak. West Ham kolay pes etmeyecektir ve ben West Ham yenilmeze oynamak gerektiğini düşünüyorum. Alternatif seçim olarak üst de iyi olur.

* West Ham son 4 lig maçını kaybetmedi (2G-2B).

* West Ham evinde son 3 maçını kazandı.

* West Ham’ın son 13 maçının 11’i ÜST bitti.

* Manchester United son 3 maçını kazandı.

* Manchester United deplasmanda son 5 maçta 1 kez kazandı (1B-3M).

* Manchester United’ın son 7 deplasman maçının 6’sı ÜST bitti.

* West Ham ile Manchester United arasındaki son 4 maç ÜST bitti.

* Manchester United son 7 maçta West Ham’ı 6 kez yendi (1M).

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.