Werder Bremen Stuttgart maçını canlı izle

01.04.2011
78
Werder Bremen Stuttgart maçını canlı izle

Werder Bremen Stuttgart maçını canlı izle Werder Bremen Stuttgart maçını canlı seyret Werder Bremen Stuttgart maçı canlı izle Werder Bremen Stuttgart canlı izle Werder Bremen Stuttgart maçını izle

Werder Bremen Stuttgart maçını canlı izle İki ekip de taraftarlarını bu sezon çok üzdü. Son maçlarda ise toparlandılar. Ancak bu maçın esas önemli noktası 6-0’ın rövanşı olması! Hatırlarsanız ilk maçı Stuttgart tarihi bir farkla 6-0 kazanmıştı.

Werder’in defans hattında sıkıntısı aynen devam ediyor. Ligde 12 maçtır kalelerinde gol görüyorlar. Yani yediğinden fazlasını atmak zorunda. Aynı 3-1’lik son yendikleri Nurnberg maçında olduğu gibi. Bu maçta kart cezalısı olan Pizarro’nun(17 maç, 6 gol 5 asist) forma giyemecek olması dezavantaj.

Stuttgart 3 maç üstü üste kazandıktan sonra Wolfsburg karşısında son dakikada buldukları golle beraberliği kurtardılar. Wolfsburg maçında cezalı olan Delpierre ve Harnik bu maçta ilk 11’de olacaklar.

İlk maçı 6-0 Stuttgart kazanmıştı. Bu tarihi mağlubiyetin rövanşına Werder Bremen özel motive olacaktır diye düşünüyorum. İlk tercihim ÜST, ikinci tercihim ise ev sahibi galibiyeti olacak.

W.Bremen: Wiese – Fritz, Mertesacker, Pasanen, Silvestre – Frings – Bargfrede, Borowski – Hunt – Wagner, Marin

Stuttgart: Ulreich – Boulahrouz, Serdar Tasci, Delpierre, Molinaro – Träsch, Kuzmanovic – Harnik, Hajnal, Gebhart – Pogrebnyak

* Werder Bremen son 4 maçını kaybetmedi (2G-2B).

* Werder Bremen’in evinde son 3 maçı berabere bitti.

* Werder Bremen’in son 5 maçının 4’ü ÜST bitti.

* Stuttgart son 4 maçının 3’ünü kazandı (1B).

* Stuttgart’ın son 5 maçının 4’ü ALT bitti.

* Werder Bremen ile Stuttgart arasındaki son 9 maçın 8’i ÜST bitti. 7’si ise TGS 4-6 aralığında bitti.

* Werder Bremen evinde son 3 mata Stuttgart’a kaybetmedi (2G-1B).

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.