Villarreal Bayer Leverkusen maçını canlı izle

17.03.2011
86
Villarreal Bayer Leverkusen maçını canlı izle

Villarreal Bayer Leverkusen maçını canlı izle Villarreal Bayer Leverkusen maçını canlı seyret Villarreal Bayer Leverkusen maçı canlı izle Villarreal Bayer Leverkusen canlı izle Villarreal Bayer Leverkusen maçını izle

Villarreal Bayer Leverkusen maçını canlı izle UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş maçında Villarreal ile Bayer Leverkusen El Madrigal’de karşı karşıya gelecek. Almanya’da oynanan ilk maçı 3-2’lik skorla kazanan Villarreal, El Madrigal’e büyük bir avantajla çıkacak.

La Liga’da son olarak Gijon ile kendi sahasında karşılaşan ve bu karşılaşmadan 90. dakikada yediği golle 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Villarreal’de Leverkusen maçından önce sakat oyuncu bulunmuyor. UEFA Avrupa Ligi maçlarında sık sık rotasyona giden Garrido’un Leverkusen karşısında as kadrosunu sahaya sürmesi bekleniyor.

Yapılan son idmanda dinlendirilen Nilmar’ın da Leverkusen karşısında ilk 11’de mücadele edebilecek durumda olduğunu ifade edildi. Leverkusen ise istikrarsız bir performan sergiliyor. İlk maçta alınan 3-2’lik mağlubiyet tur için onların elini kolunu bağlıyor.

Geçen sezondan bu yana savunma kurgusunda yaşadıklarını sorunlar hala giderebilmiş değil… El Madrigal’de risk almak ve gol bulmak zorundalar… Bunu yapabilecek güçleri fazlasıyla var… ÜST olur…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.