Villarreal Barcelona maçını canlı izle

01.04.2011
71
Villarreal Barcelona maçını canlı izle

Villarreal Barcelona maçını canlı izle Villarreal Barcelona maçını canlı seyret Villarreal Barcelona maçı canlı izle Villarreal Barcelona canlı izle Villarreal Barcelona maçını izle

Villarreal Barcelona maçını canlı izle La Liga’da en yakın takipçisi Real Madrid ile arasında 5 puanlık bir fark bulunan Barcelona El Madrigal’de Villarreal karşısına çıkıyor. Barcelona bu maçla birlikte kritik bir fikstürü de geride bırakacak ancak Villarreal karşısında yaşanan olası bir puan kaybı ciddi anlamda moral, motivasyonun düşmesine yol açacak.

Barcelona, ‘Milli’ maçlardan sonra oynadığı karşılaşmalarda bu sezon ciddi sıkıntı yaşadı. Bu sezon milli maç aralarından sonra ligde Hercules’e yenilen ve Sporting Gijon ile berabere kalan Barcelona son 3 yıl içinde milli maçlardan sonra oynadığı 21 lig karşılaşmasının sadece 6’sını kazanabildi.

Öte yandan yaklaşık 7 günlük arada Pep Guardiola antrenmanlarda sadece 5 as futbolcusundan yararlanabildi, antrenmanların büyük bir bölümü A2’den kadroya katılan genç oyuncular ile birlikte sürdürüldü. Kritik maç öncesinde Barcelona’da flaş bir gelişme daha yaşandı ve Arjantinli yıldız Messi’nin sakatlandı!

Ancak korkulan olmadı ve Messi’nin Villarreal karşısında forma giyebileceği ifadele edildi. Barcelona, Messi olmadan hemen her maçta çok zorlandı, hele ki bu haftaki rakip Villarreal Messi’siz bir Barcelona fazlasıyla zorluk çıkarabilecek kapasitede bir takımdı!

Messi oynayacak ancak yüzde yüz performansla değil… İspanyol basını da Guardiola’nın Messi’yi yedek kulübesinde tutarak maça başlayabilme ihtimali üzerinde duruyor. Tabii bir de Xavi’nin cezasından dolayı Villarreal karşısında forma giyemeyecek olması da Barcelona için büyük bir handikap.p..

Barcelona’nın puan kaybedebilmesi için oldukça fazla etken var ancak Barca ruhu ve her an skora etki yapabilecek oyuncuların fazlalığı kafaları fazlasıyla karıştırıyor. Villarreal’in de gol atabilme ihtimalinin yüksek olduğunu gözönüne alarak ÜST tercihini sizlere öneriyorum.

* Villarreal son 4 maçının 3’ünü kazandı (1B).

* Villarrealn evinde son 24 maçının 19’unu kazandı ve sadece 1 kez kaybetti.

* Villarreal’in son 10 maçının 5’i ALT, 5’i ÜST bitti.

* Barcelona son 27 lig maçının 24’ünü kazandı ve hiç kaybetmedi.

* Barcelona deplasmanda son 14 lig maçının 12’sini kazandı ve hiç kaybetmedi. 10’unda handikapı aştı.

* Barcelona’nın son 15 deplasman maçının 11’i ÜST bitti.

* Villarreal ile Barcelona arasındaki son 6 maçın 5’i ÜST bitti.

* Barcelona son 2 Villarreal deplasmanında kazandı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.