Meryem dün akşamki bölümüyle birinci sıraya oturdu Video

10.08.2017
72
Meryem dün akşamki bölümüyle birinci sıraya oturdu Video

Kanal Dnin yeni dizisi Meryem sonunda istediği başarıya ulaştı. İlk bölümde beklenen tepkiyi alamayan Meryem, dün akşam yayınlanan 2. bölümüyle adını zirveye yazdırdı. Reytinglerde tüm kategorilerde birinciliği elde eden Meryem, bu başarısını ileriki bölümlerde de sürdürebilecek mi?

Kanal D’nin başrollerini Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç ve Cemal Toktaş’ın paylaştığı iddialı dizisi Meryem, dün akşam ekrana gelen bölümü ile tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu. Meryem; tüm kişilerde 4,17 reyting ve 15,51 izlenme payı, ABde 4,39 reyting ve 17,07 izlenme payı ve ABC1’de ise 3,95 reyting 15,23 izlenme payı ile tüm programlar arasında birinci oldu.

3. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Savaşın dükkanı alevlere vermesi sonucunda kuşu kurtarmak için hiç tereddüt etmeden ateşlerin arasına giren Meryemi kim kurtardı?
Meryem gözlerini açtığında Oktayı karşısında görür ve kendisini kurtaranın Oktay olduğunu düşünür. Savaş ise kendi hayatını bir kuş için tehlikeye atan birisinin cinayet işleyeceğine inanmaz. Meryemin babasına anlattıklarını duyan Savaş, artık gerçeği öğrenmeye çok yakındır ve o gerçeği Meryemin ağzından almadan onu bırakmayacaktır. Meryemi zor kullanarak kimsenin bulamayacağı bir yere kaçırır. Oktay ise Savaşın gerçekleri öğrenmemesi için peşine düşer. Savaş, sevgilisi ve çocuğunun ölümüne sebep olan kazayı Meryemin yapmadığını öğrenecek mi

MERYEM 3. BÖLÜM FRAGMAN

MERYEM 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Meryem 2. Bölümde Meryem’i büyük bir tehlike bekliyor; komiser Burcu yaşanan kazanın peşini bırakmıyor! Meryem, aldığı 8 yıl hapis cezasıyla birlikte büyük bir şaşkınlık yaşar. Yurdal Sargun, Meryem’in oradan sağ çıkamaması için harekete geçer. Adamları aracılığıyla koğuşta zor günler geçiren Meryem, hayatının tehlikede olduğunu bilmektedir. Sevgilisi Oktay’ın kendisini savunmamasının şaşkınlığını yaşayan Meryem, yaptığı fedakarlığın bedelini ağır öder.

Beliz’in etkisi altında kalan Oktay, ne yapacağını bilememektedir. Kariyerini her şeyin üstünde tutan Oktay, Meryem’e yardım edemediği gibi Meryem’in babasıyla olan yüzleşmesinde zor anlar yaşar. Zira kazayı Oktay’ın yaptığı Meryem’in babası tarafından bilinmektedir. Kapana kısılan Oktay, bu kez elini suça bulaştırmak için çekinmez.

Savaş, Meryem’e dünyayı dar etmeyi kafasına koyar. Aynı zamanda kazanın detaylarını da öğrenme derdindedir. Güçlü ile komiser Burcu’nun bir araya gelmesiyse saklı kalan gerçekleri yavaş yavaş gün yüzüne çıkaracaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.