Vatanım Sensin 17. ve yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 2 Mart Perşembe

26.02.2017
110
Vatanım Sensin 17. ve yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 2 Mart Perşembe

Bu hafta yeni bölümü ekrana gelmeyen Vatanım Sensin’in merakla beklenen 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Yunan ordusundan atılan Cevdet kendisini affetirmek için Eşref Paşa’yı teslim etmişti. Cevdet affedilecek mi?

Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak’ın başrollerde oynadığı Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması Vatanım Sensin bitti mi sorularını akıllara getirmişti. Kanal D yönetimi aldığı kararlar sevilen dizinin 17. ve yeni bölümünü 23 Şubat Perşembe yayınlamayacak.

Vatanım Sensin’in 17. bölüm fragmanı ise geç de olsa yayınlandı. Dizi bu akşam ekrana gelmeyecek yeni bölümü ise 2 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak. Vatanım Sensin 17. bölüm fragmanında General Vasili, Cevdet’ten Eşref Paşa’yı bizzat kendisinin öldürmesini istiyor. Cevdet gizli görevine geri dönebilmek için Eşref Paşa’yı öldürecek mi? Mustafa Kemal’in gönderdiği Yüzbaşı Yakup da gizli görevin açığa çıkmaması için Cevdet’e Eşref Paşa’yı öldürmesinin mecbur olduğunu söylüyor. Diğer yandan Azize ise kendisiyle evlilik hazırlıkları yapan Tevfik’e hamile olduğunu açıklıyor.

Vatanım Sensin dizisi yeni bölümüyle bir hafta aranın ardından 2 Mart Perşembe akşmı Kanal D’de olacak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.