Vatanım Sensin 13. bölüm 2. fragman Cevdet silahların yerini bulacakmı mi?

25.01.2017
75
Vatanım Sensin 13. bölüm 2. fragman Cevdet silahların yerini bulacakmı mi?

Vatanım Sensin yeni bölümü ile Kanal Dde kaldığı yerden devam ediyor. Vatanım Sensin 13. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Türlü entrikalarla dolu senaryosu ile izleyiciyi kendine hayran bırakan Vatanım Sensinde Hilal ve Leon arasındaki iletişimin boyutu nereye gidecek? Cevdet, silahların yerini öğrenebilecek mi?

Vatanım Sensin 13. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cevdet, Tevfikin ihanetini nasıl cezalandıracak? Eşref ve vatan müdafacılar, kurtuluş mücadelesinde başarıya ulaşabilecekler mi? Cevdet, silahların yerini öğrenebilecek mi? Tevfikin bu durumdan kurtulmak için planı var mı? Azize doğru bildiği yanlışları yapmaya devam ederken kızı Yıldızın sevmediği biriyle evliliğine göz yumacak mı? Hilal ve Leon arasındaki iletişimin boyutu nereye gidecek? Hepsi ve dahası Vatanım Sensin 13. bölümünde yanıt bulacak…

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi isimlerin yer aldığı Vatanım Sensin 13. Bölüm 26 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00de Kanal Dde!

VATANIM SENSİN 13. BÖLÜM 2. FRAGMANI

VATANIM SENSİN DİZİSİNDE NELER OLDU?
Vatanım Sensin 12. son bölümünde, Cevdetin, Leona pusu planı başarılı olmuş ve Cevdet kızını şimdilik ipten kurtarmıştır. Ancak Vasilinin, Leonun hayatını tehlikeye atacak kadar gözünün dönmesi Cevdet için beklenmedik bir durum olur. Cevdete dair şüpheleri gittikçe artan Vasili kati emrini verir; Şayet Cevdet, Eşrefi vurmazsa öldürülecektir.

Giderek sıkışan Cevdetin artık silahları bulmaktan başka çaresi kalmamıştır. Silahları kaçırmanın peşinde olan Tevfik ise başına geleceklerden habersizdir. Tevfike dair her şeyi öğrenen Eftalya, tüm gerçekleri anlatmak üzere Azizenin kapısını çalar. Peki Vatanım Sensin yeni bölümünde neler olacak?

VATANIM SENSİN 13. BÖLÜM FRAGMANI

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.