Valencia Sevilla maçını canlı izle

19.03.2011
83
Valencia Sevilla maçını canlı izle

Valencia Sevilla maçını canlı izle Valencia Sevilla maçını canlı seyret Valencia Sevilla maçı canlı izle Valencia Sevilla canlı izle Valencia Sevilla maçını izle

Şampiyonlar Ligi’nde Schalke’ye elenen ve son olarak Zaragoza deplasmanında adeta dağılan Valencia, bu hafta Sevilla karşısında galibiyet arayacak.

Son hafta Zaragoza karşısında sezonun en kötü performanslarından birini sergileyen Valencia’da başta teknik direktör Emery olmak üzere futbolcular da henüz o şoku üzerinden atamadı.

Emery’in Zaragoza karşısına rotasyonel bir kadro ile de çıkmasının alınan mağlubiyette büyük bir payı vardı. Valencia’nın önümüzdeki sezon Devler Ligi’ne direkt olarak katılma şansını zora sokmaması için Sevilla karşısında alacağı sonucun büyük bir önemi var. Zira Villarreal de yeniden bir ivme yakalacayaktır.

Sevilla ise son olarak Barcelona karşısından 1-1’lik beraberliklen ayrıldı. Barcelona maçının özellikle ikinci yarısında oynanan futbol büyük beğeni topladı.

Sevilla’nın Barça karşısındaki ikinci 45’teki etkili performansında Manzano’nun Kanoute’yi sahaya sürmesinin büyük bir payı var. Sevilla’da Fabiano artık yok! Bu durumun Sevilla’yı direkt olarak etkileyeceğini düşünmüyorum.

Zira Sevilla, Fabiano olmadan oynamaya alıştı. İki takımın oyun yapısı bu maçı ÜST’e sürükleyecektir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.